Auton vuokraus maassa Kreikka

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Kreikka

Suosituin kohteessa Kreikka

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Athen Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Kreikka

Sixt autonvuokraus Kreikassa

Sixt autonvuokraus Kreikassa

Autonvuokraus Kreikassa on Sixtiltä mahdollista ympäri maata lukuisissa eri kaupungeissa ja esimerkiksi Cretestä, Ateenasta, Chalkidikista, Peloponneksesta, Samoksesta ja Thessalonikista löydät lukuisia Sixtin toimipisteitä.Useissa autovuokraamoissamme Kreikassa sinulla on mahdollisuus vuokrata käyttöösi näppärä henkilöauto tai farmari, upea avo- tai urheiluauto, maastossa voittamaton maasturi tai suurempien tavaramäärien kuljetuksessa enemmän kuin käytännöllinen pakettiauto. Vuokra-autovalikoimamme kuitenkin vaihtelevat hieman toimipisteittäin, mutta vähintään tarjoamme sinulle kaikissa toimipisteissämme henkilöautoja sekä farmareita.Valitessasi vuokra-autoa autovuokraamostamme Kreikassa, kannattaa sinun kuitenkin huomioida se, että emme voi luvata sinulle tietyn mallista tai merkkistä vuokra-autoa, vaan vain valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.Voit vuokrata auton käyttöösi maahan saavuttuasi, mutta helpoiten autonvuokraus Kreikassa sujuu etukäteen esimerkiksi kotisivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta.
Paikallisesta liikennekulttuurista

Paikallisesta liikennekulttuurista

Liikennesäännöt ovat Kreikassa jokseenkin samanlaiset kuin Suomessa, mutta liikennekulttuuri on merkittävän erilainen ja vähintään jonkinasteiseen liikennekulttuurishokkiin kannattaa varautua jo etukäteen. Maassa liikennesääntöjä ja ajonopeuksia noudatetaan varsin suuripiirteisesti, jos ollenkaan ja liikenteessä onkin syytä noudattaa varovaisuutta. Lisäksi useat tiet ovat varsin huonossa kunnossa ja usein myös valaisemattomia sekä mutkaisia.Itse nopeusrajoituksia on syytä noudattaa, sillä sakot liikennerikkomuksista voivat olla hyvinkin suuria. Kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 100-120 km/h. Kreikassa on oikeanpuoleinen liikenne ja ohitus tapahtuu vasemmalta. Moottoriteillä keskikaista on ohittamista varten ja liikenneympyrään oikealta saapuvilla on etuajo-oikeus.Turvavöiden käyttö on pakollisia, ja alle 10-vuotiaiden on istuttava takapenkillä asianmukaisessa turvaistuimessa tai turvavöissä. Matkapuhelimen käyttö ajaessa on kiellettyä.
Vuokra-autoilu Kreikassa avartaa

Vuokra-autoilu Kreikassa avartaa

Monipuolinen ja kaunis Kreikka on täynnä upeita näköaloja, pehmeitä hiekkarantoja, antiikin ihmeitä, jylhiä vuoristoja, tiheää metsää, kukkulamaisemia ja idyllisiä pikkukyliä. Ajaminen maassa läpi vaihtelevien maisemien onkin aivan omanlaisensa elämys! Maassa liikkuminen vuokra-autolla on myös helppoa, sillä moottoritiet vievät lukuisiin eri suosittuihin lomakohteisiin ja nähtävyyksien äärelle. Mainio suunnitelma on esimerkiksi aloittaa matka Ateenasta ja suunnata Peloponnesokselle meren rannalle. Sieltä matkaa voi jatkaa vaikkapa historialliseen Olympiaan ja antiikin ihmeiden ääreltä edelleen kohti itää, jossa vastaan tulee lopulta Delfoi - eräs maan suosituimmista arkeologisista kaupungeista.Maan kaksi maksullista moottoritietä lähtevät molemmat maan pääkaupungista Ateenasta. Toinen niistä johtaa Peloponnesukselle ja toinen Thessalonikiin.Manner-Kreikan lisäksi myös maan saaristo on upea vierailukohde ja olemmekin sijoittaneet autovuokraamojamme myös maan suurimille saarille, jottei sinun tarvitse murehtia vuokra-auton saamisesta lautan tai laivan kyytiin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Kreikka

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kreikka?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kreikka sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kreikka.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kreikka?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 7376 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Kreikka

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kreikka?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kreikka?