Auton vuokraus toimipisteestä Mykonos Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Mykonos Lentoasema

* Hinnat on laskettu 07.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Mykonos Lentoasema alkaen 14.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Mykonos Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 846 00 Mykonos, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Mykonos Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Jatka matkaasi sujuvasti Mykonoksen lentoasemalta Sixt Autovuokraamon uudella ja tyylikkäällä vuokra-autolla. Keskimäärin 3 kuukautta vanhoilla ajoneuvoillamme taitat matkasi mukavasti ja joutuisasti niin pienemmällä kuin isommallakin porukalla. Autonvuokrauksestamme Mykonoksen lentoasemalla löydät sekä perhematkailuun sopivia henkilöautoja että farmareita, sporttisia urheilu- ja avoautoja rentoon huviajeluun ja ketteriä maastureita haasteellisissakin maastoissa kulkemiseen. Varaa vain tarpeitasi vastaava vuokra-auto vaivattomasti netissä ja poikkea noutamaan se matkasi varrelle osuvasta toimipisteestämme, lentoaseman saapumishallista, kun saavut kentälle.
Autovuokraamomme helposti tavoitettavat palvelut

Autovuokraamomme helposti tavoitettavat palvelut

JMK-lentoasema kantaa yhden Egeanmeren suosituimpien saarten ja sen pääkaupungin nimeä. Lentoasema sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Mykonos-kaupungista ja matkan sinne taittaa rauhallisemmallakin ajotyylillä vain muutamassa minuutissa. Saavuttuasi saarelle löydät autovuokraamomme Mykonoksen lentoasemalta helposti seuraamalla Sixt-opasteita lentokoneesta. Voit noutaa varaamasi ajoneuvon autonvuokrauksestamme Mykonoksen lentoasemalla aukioloaikoina ja niiden ulkopuolella, sopimuksen mukaan. Myös vuokra-auton palautus onnistuu aukioloaikojen ulkopuolella, joten voit matkustaa täysin oman aikataulusi mukaisesti. Voit halutessasi tehdä palautuksen myös johonkin toiseen Mykonoksella sijaitsevista toimipisteistämme: Myconian Imperial hotellille, Vanhaan satamaan tai Uuten satamaan. Autonvuokrauksestamme Mykonoksen lentoasemalla voit lisäksi kysyä matkaa helpottavista lisäpalveluista: tarjoamme GPS-navigaattorin, lastenistuimia, lisäkuskin mahdollisuuden, vapaita ajokilometrejä sekä erilaisia vakuutuksia.
Suuntaa vuokra-auto Mykonoksen lentoasemalta kohti saaren suosituimpia kohteita

Suuntaa vuokra-auto Mykonoksen lentoasemalta kohti saaren suosituimpia kohteita

Kreikkalaisten Kykladien saariryhmään kuuluva Mykonos on sekä viehättävä matkakohde rentoon rantalomaan yhdessä kohteessa että hyvä tukikohta laajemmalle alueelle sijoittuvaan saarihyppelyyn. Vuokraamallasi ajoneuvolla koet saaren kokonaisuudessaan ja löydät henkeäsalpaavan kauniit maisemareitit, joissa saat viilettää täysin omaan tahtiin ja pysähtyä ihailemaan auringonlaskun värjäämää värien kirjoa jollekin alueen viehättävistä rannoista. Seuraa kaipaavat ihastuvat Elian, Ornoksen tai Paradisen iloista elämänmenoa tulviviin rantoihin kun taas omaa rauhaa kaipaava löytää etsimänsä, seesteisen poukaman saaren pohjoisosasta. Mykonoksen alueella on lukuisia viihtyisiä baareja ja hyviä ravintoloita, joissa nautit tämän kulinarismistaan tunnetun maan herkkuja aina aamunkoitosta iltamyöhään. Ruokapaikan vaihtaminen onnistuu vaikka päivittäin, kun käytössäsi on näppärä menopeli. Matkan varrelta voit poiketa poimimaan näppärästi myös muita ostoksia ja tuliaisia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mykonos Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Mykonos Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mykonos Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mykonos Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mykonos Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 269 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mykonos Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mykonos Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mykonos Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Mykonos Lentoasema

Näytä lisää