Auton vuokraus toimipisteestä Mykonos Uusi Satama

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Mykonos Uusi Satama toimipaikkaan

Osoite

Tourlos area, New Port, 84600 Mykonos, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Mykonos Uusi Satama

Palveleva autonvuokrauspiste Mykonos Uusi Satama

Palveleva autonvuokrauspiste Mykonos Uusi Satama

Ihastuttavan karun kaunis Mykonoksen saari on kuin luotu autonvuokraustarkoitukseen, ja Sixt Mykonos Uusi Satamasta löytyy laadukkaat ajoneuvot. Jotta liike-, loma- tai häämatka sujuisi vapauttavan rennoissa tuulissa, kannattaa tutustua jo ennen matkaa ensiluokkaisiin ja edullisiin ajoneuvoihimme. Sixt Autovuokraamon toimipisteemme sijaitsee pääkaupunki Mykonoksen pohjoisosassa (tunnetaan myös nimellä Chora) satama-alueella, vain noin kymmenen minuutin taksimatkan päässä lentoasemalta, ja aivan lauttaliikenteen vieressä. Kreikan pieni saari kutsuu kiireettömään nautiskeluun, ja Mykonos Uusi Sataman Sixt vuokra-autolla pääset tutustumaan koko saareen omien aikataulujesi mukaan.Varaa tilava farmari tai maasturi, mikäli mielit surffirannalle mukavan tilavasti varusteiden kanssa, ja suuntaa keskisaaren Ftelián rannalle tai idemmässä sijaitsevalle Kalafatiksen rannalle. Hypätkää ystävysten kesken taloudellisen sedanin kyytiin ja kokeilkaa yhtä etelän kauniista hiekkarannoista ja kirkkaista vesistä. Myöhemmin illalla voi palata pääkaupungin yöelämän sykkeeseen ja nauttia avoimen lämpimistä menoista. Koko perheellekin sopiva, perikreikkalainen kylä, Áno Merá, on tunnettu 1500-luvun Panagia Tourlianin luostaristaan ja torilla nautituista lounaista. Ihastu liikkumisen vaivattomuuteen ja varaa jo tänään oma vuokra-autosi Sixt Autovuokraamo Mykonos Uusi Satamasta!
Kätevät lisäpalvelut helpottavat ja turvaavat matkaasi

Kätevät lisäpalvelut helpottavat ja turvaavat matkaasi

Liikeneuvotteluiden tiukka aikataulu vaatii suoraa ajoreittiä, ja eksymiseen kyllästyneet voivat ihastua lisäpalveluidemme tarjontaan, sillä ajoneuvoa varatessasi voit lisätä varaukseesi helposti nekin. Valitse kätevä GPS-navigaattori, eikä reittiä tarvitse enää vaivalla miettiä, erikokoiset lastenturvaistuimet, kun mukana on pienempiä matkalaisia ja lisäkuljettajia, kun ajonautintoa ja vastuutakin halutaan jakaa seurueen muille kuljettajille. Lisäturvat ovat myös halpa lisä yllättävien tilanteiden varalle, eikä matkakassa haaverin sattuessa kohdalle tyhjenny kerralla. Tutustu kaikessa rauhassa laajaan ajoneuvokategorioiden tarjontaan verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksella ja tee varauksesi jo tänään. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt ei lupaa yksittäistä ajoneuvomallia, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mykonos Uusi Satama
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mykonos Uusi Satama.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mykonos Uusi Satama?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mykonos Uusi Satama?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Mykonos Uusi Satama syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 24 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,4)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mykonos Uusi Satama
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mykonos Uusi Satama?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Mykonos Uusi Satama

Näytä lisää