Auton vuokraus toimipisteestä Athen Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Athen Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Athen Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Athen Lentoasema

Osoite

El. Venizelos, 190 04 Athens, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Athen Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Me Sixt Autovuokraamon Ateenan lentokentän toimipisteessä olemme aina valmiita tekemään matkastasi hieman paremman tarjoamalla käyttöösi monipuolisen kattauksen erilaisia ja eri tilanteisiin ja tarpeisiin soveltuvia vuokra-autoja. Kalustomme kattaa esimerkiksi kaupungin ympäristössä tai esimerkiksi saaristossa käytännöllisiä maastureita, luksusta henkiviä urheilu- ja avo-autoja sekä tietysti myös perinteisiä henkilöautoja ja maastureita. Autonvuokraus Ateenan lentoasemalta sujuu meiltä kaikkein vaivattomammin, kun teet sen jo etukäteen internetissä, puhelimitse tai mobiilisovelluksellamme, mutta tietysti sinulla on myös mahdollisuus varata haluamasi ajoneuvo vasta paikan päälläkin toimipisteessämme vierailemalla.
Autonvuokraus Ateenan lentoasemalta

Autonvuokraus Ateenan lentoasemalta

Vuokra-autolla Ateenan lentoasemalta (ATH) Spáta-Artémidan kunnasta matkasi taittuu näppärästi noin puolessa tunnissa kaupungin keskustaan, joka sijaitsee noin 27 kilometrin päässä lentokentästä. Saapuessasi lentoasemalle voit noutaa etukäteen varaamasi ajoneuvon helposti joustavien aukioloaikojemme puitteissa toimipisteestämme, joka sijaitsee Ateenan lentoaseman saapuvien lentojen terminaalin edessä näkyvällä paikalla. Halutessasi sinulla on mahdollisuus palauttaa vuokra-autosi myös aukioloaikojemme ulkopuolella ja lentoaseman toimipisteemme lisäksi löydät kaupungista lukuisia muita toimipisteitämme. Taataksemme matkasi mahdollisimman sujuvan kulun, tarjoamme sinulle lentoaseman toimipisteessämme pelkän vuokra-auton lisäksi myös lukuisia erilaisia lisäpalveluita ja -vakuuksia, kuten navigaattorin, diesel-moottorin ja monia muita käytännöllisiä mahdollisuuksia. Otathan huomioon, että takaamme sinulle aina valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automerkkiä tai -mallia.
Kulttuurielämyksiä vuokra-autolla

Kulttuurielämyksiä vuokra-autolla

Kreikka on kokonaisuudessaan upea matkailukohde, mutta erityisesti sen historiallinen ja kuvankaunis pääkaupunki Ateena lumoaa kävijänsä. Kaupungissa ehdoton vierailukohde on kuuluisa Akropoliin kukkula, joka on eräs antiikin merkittävimmistä arkeologisista nähtävyyksistä. Kukkulalla pääset näkemään niin Parthenonin kuin Erekhtheioninkin temppelit ja nauttimaan historian havinasta. Antiikkisista nähtävyyksistä katsastamisen arvoisia ovat lisäksi vähintään Dionysoksen temppeli sekä Herodes Atticuksen odeion. Lisäksi kaupungista löytyy lukuisia mielenkiintoisia museoita, joissa pääsee tutustumaan alueen kiehtovaan historiaan. Mainio vierailukohde on esimerkiksi kaupungin kansallinen arkeologinen museo tai Akropoliin museo. Ajamalla pääset tutustumaan vaivatta kaupunkiin kokonaisuutena ja voit vierailla edellä mainittujen nähtävyyksien lisäksi esimerkiksi modernin Kreikan keskuksena pidetyssä Syntagmassa tai Likavittós-kukkulalla kaupungin korkeimmalla kohdalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Athen Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Athen Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Athen Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Athen Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Athen Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 2162 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Athen Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Athen Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Athen Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Athen Lentoasema

Näytä lisää