Auton vuokraus toimipisteestä Athen

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Athen

Osoite

Syngrou Avenue 11/Lempesi, 117 43 Athens, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Athen

Aja vaivattomasti vuokraamalla auto Sixt Ateenasta

Aja vaivattomasti vuokraamalla auto Sixt Ateenasta

Autonvuokraus Ateenan kaupungissa on helppoa, kun valitset autovuokraamoksesi Sixt Ateenan. Sixt Autovuokraamo Ateena sijaitsee keskeisellä paikalla Ateenan keskustan eteläpuolella, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Löydät toimipisteemme helposti esimerkiksi saapumalla metrolla Akrópoli-metroasemalle, josta kävelet toimipisteellemme parissa minuutissa. Hyviä maamerkkejä ovat myös Makrygiánnin alueella sijaitsevat pohjoismaiden Ateenan-instituutit sekä uusi Akropolis-museo, jotka kaikki sijaitsevat alle viiden minuutin kävelymatkan päässä Sixt Ateenasta. Kun olet noutanut vuokra-autosi Ateenan toimipisteeltämme, voit jatkaa matkaasi esimerkiksi läheistä Andrea Siggroun tietä pitkin kohti määränpäätäsi.Vuokra-auton avulla voit suunnata retkelle myös Ateenan ulkopuolelle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi matka läheiseen Pireuksen satamakaupunkiin tai päiväreissu alle kolmen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan kuuluisaan Delfoin kaupunkiin? Vuokra-auton avulla taitat helposti myös liikematkat niin Ateenassa kuin sen ulkopuolellakin. Valikoimastamme löydät kätevät kulkuneuvot niin Ateenan kapeilla kaduilla ajamiseen kuin lähiseudun kalastajakylien tutkimiseenkin. Kompaktilla henkilöautolla puikkelehdit näppärästi myös Ateenan vilkkaammilla kaduilla, kun taas pidemmät matkat taittuvat tilavasti farmariauton tai katumaasturin siivin. Vai etsitkö kenties luksusta liikematkalle? Ateenan toimipisteeltämme löydät myös Premium-luokan laatuajoneuvot merkeiltä kuten Audi, Porsche ja BMW.
Lisämukavuutta matkantekoon Ateenassa - päivitä autonvuokraus Sixt-lisäpalveluilla

Lisämukavuutta matkantekoon Ateenassa - päivitä autonvuokraus Sixt-lisäpalveluilla

Me Sixtillä haluamme olla varmoja siitä, että autonvuokraus Ateenassa on sinulle miellyttävä kokemus. Siksi voitkin valita vuokra-ajoneuvoosi kattavat lisäpalvelut aina lisäturvista erilaisiin tarvikkeisiin asti. Jos valitset vapailla ajokilometreillä varustetun vuokra-auton, sinun ei tarvitse kantaa huolta matkasi pituudesta, vaan sen sijaan voit tehdä niin pitkiä retkiä kuin haluat. Ateena ja muut Kreikan kaupungit voivat toisinaan tuntua sokkeloisilta, minkä vuoksi tarjoammekin lisäpalveluna avuksesi luotettavan GPS-navigaattorin. Kenties olette perhelomalla Kreikassa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa lisätä vuokra-autoosi lastenistuimet sen mukaan, minkä kokoisia lapsia matkalla on mukana. Pyydämme sinua huomioimaan, että autonvuokraus koskee tiettyä ajoneuvokategoriaa. Lopullinen automallisi voi olla eri kuin esimerkkikuvassa esitetty ajoneuvo.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Athen
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Athen?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Athen sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Athen.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Athen?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 591 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Athen

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Athen?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Athen?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?