Auton vuokraus toimipisteestä Korfu Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Korfu Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Korfu Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Korfu Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 49100 Corfu, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Korfu Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Korfun lentoasemalla palvelee joustavin aukioloajoin matkalaisia ja asukkaita tarjoten monipuolisen ja kattavan vuokra-autovalikoiman. Saarella toimivan toimipisteemme ajoneuvokalusto kattaa monipuolisia, taloudellisia ja turvallisia kulkuneuvoja, jotka soveltuvat ajoon saarella niin kaupungissa kuin maastossakin. Voit esimerkiksi hankkia meiltä perinteisiä henkilöautoja ja farmareita monipuolisesta valikoimastamme tai suunnatessasi saaren maastoon esimerkiksi käytännöllisen maasturin. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus vuokrata upea avo- tai urheiluauto ja nauttia saaresta luksustyyliin. Hoitaessasi autonvuokrauksen Korfun lentoasemalla voit samalla varmistaa kaiken sujuvan suunnitelmien mukaan erilaisten lisäpalveluidemme, esimerkiksi navigaattorin, avulla.
Hyppää vaivattomasti vuokra-autoon Korfun lentoasemalta

Hyppää vaivattomasti vuokra-autoon Korfun lentoasemalta

Autonvuokraus Korfun lentoasemalla, joka tunnetaan nimellä Ioánnis Kapodístrias (CFU) mahdollistaa sinulle helpon siirtymän kaupunkiin, joka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä lentoasesta etelään. Lentoasemalta on myös hyvät yhteydet muualle päin saarta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden varmistaa haluamasi vuokra-auto käyttöösi varaamalla se jo etukäteen esimerkiksi soittamalla meille tai käyttämällä verkkosivujemme yksinkertaista varauspalvelua, tai vaikkapa helppokäyttöistä mobiilisovellustamme. Tietysti olemme kuitenkin mahdollistaneet autonvuokrauksen myös toimipisteessämme, mikäli ajoneuvon tarve pääsee yllättämään. Muistathan kuitenkin ottaa huomioon, että takaamme sinulle aina valitsemaasi ajoneuvokategoriaan kuuluvan ajoneuvon saatavuuden, mutta emme kuitenkaan tiettyä automerkkiä tai -mallia.
Vuokra-autolla Korfun ympäri

Vuokra-autolla Korfun ympäri

Kreikka on pullollaan kauniita saaria, mutta mielenkiintoisen historian omaavalla Korfulla, joka on maan toiseksi suurin saari, vallitsee aivan omanlaisensa tunnelma, jota usein kutsutaan melko eurooppalaiseksi. Saari on täynnä upeita maisemia sekä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin pääset tutustumaan helpoiten vuokra-autolla. Lyhyen ajomatkan päässä kaupungista saaren länsirannikolla sijaitsee esimerkiksi eräs saaren tunnetuimmista rakennuksista, Paleokastritsan luostari 1200-luvulta ja etelässä taas upea Achillionin Palatsi. Upeiden rakennusten lisäksi saarella kannattaa ehdottomasti tutustua myös sen luontoon esimerkiksi vierailemalla helpon ajomatkan päässä kaupungista, saaren lounaisosassa, sijaitsevassa Korisionin laguunissa, joka ympäristöineen on luonnonsuojelualuetta. Luonnollisesti saarella on myös lukuisia upeita rantoja, joihin kaupungista ajaa nopeasti. Esimerkiksi länsirannikon Palaiokastristan kylässä sijaitsevat saaren parhaina pidetyt rannat ja samalta suunnalta löytyvät myös Glyfadan sekä Agios Gordosin rannat, joista viimeiseen pääsee ajamaan upeaa tietä, jota reunustavat viiniviljelmät sekä oliivipuut.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Korfu Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Korfu Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Korfu Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Korfu Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Korfu Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 354 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Korfu Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Korfu Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Korfu Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Korfu Lentoasema

    Näytä lisää