Auton vuokraus toimipisteestä Thessaloniki Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Thessaloniki Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Thessaloniki Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Thessaloniki Lentoasema

Osoite

Makedonia AP,Mikras Thessalon., 551 03 Thessaloniki, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Thessaloniki Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autovuokraamosta Thessalonikin lentoasemalta on helppo aloittaa matka. Kattavista vuokra-autovalikoimistamme jokainen saa mielensä mukaisen ajoneuvon alle, olipa kyseessä sitten edullinen henkilöauto, lisätilaa kaipaaville sopiva farmari tai vaativaan maastoon käypä maasturi. Miellyttävä ilmasto saattaa houkutella valitsemaan avo-auton ja vauhdista nauttivat päätynevät urheiluautoon. Oli matkan tarkoitus tai määränpää mikä hyvänsä, me voimme auttaa! Palvelutiskimme löytyy tuloaulasta pohjakerroksesta.
Macedonia - Thessalonikin lentoasema

Macedonia - Thessalonikin lentoasema

Nykyään Macedonia-nimellä tunnettu lentoasema (SKG) on Kreikan toiseksi suurin lentokenttä. Matkaa kaupunkiin on vain noin 14 kilometriä, joten keskustaan ajelee helposti vuokra-autolla Thessalonikin lentoasemalta moottoriteitä pitkin. Halutessasi voit palauttaa vuokra-auton myös kaupungin muihin toimipisteisiin, kuten keskustassa sijaitsevaan Met-hotelliin tai sataman toimipisteeseen. Autonvuokraus Thessalonikin lentoasemalta käy helposti Sixtin kautta! Mahdolliset muutokset ja peruutus ovat ilmaisia, jos maksat autoa noutaessasi. Edullisiin hintoihimme sisältyvät vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, joten pitkällekin matkalle voi lähteä huolettomin mielin. Halutessasi voit valita varaukseesi lisäpalveluja, kuten navigaattorin pitämään sinut oikealla tiellä tai lisävakuutuksia kuten henkilövakuutuksen. Huomioithan, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain vuokra-auton kategorian.
Maista pala parasta Kreikkaa!

Maista pala parasta Kreikkaa!

Kreikan toiseksi suurimmasta kaupungista ei vetonauloja puutu. Thessalonikin historiallinen kaupunki on edelleen sangen vilkas ja eläväinen, joka tarjoaa jokaiselle jotain. Lukuisat museot, kirkot ja luostarit kiinnostavat historian ystäviä, kun taas The New Waterfront-alue houkuttelee yöeläjiä runsaalla ravintolatarjonnallaan. On kuitenkin hyvä varata aikaa myös päiväretkille kaupungin ulkopuolelle, sillä lyhyen ajomatkan päästä löytyy lukuisia mielenkiintoisia kohteita. 500-luvulla ennen ajanlaskun alkua rakennettu Kavalan kaupunki puolentoista tunnin ajomatkan päässä on ehdoton käyntikohde historian ystäville. Kavala on edelleen yksi alueen tärkeimmistä satamista. Reilun parin tunnin ajomatkan päästä taas löytyy ainutlaatuinen Meteoran alue, jossa voi ällistellä jyrkkien vuorenrinteiden huipulle rakennettuja luostareita. Arkeologisista kaivauksista kiinnostuneille taas voi suositella noin 40 kilometrin päässä sijaitsevaa Pellaa, jossa voi myös käydä patikoimassa kauniille Edessan vesiputouksille. Autonvuokraus Thessalonikin lentoasemalta on loistava tapa kokea kaikki, mitä tällä alueella on tarjota!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Thessaloniki Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Thessaloniki Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Thessaloniki Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Thessaloniki Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Thessaloniki Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 863 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Thessaloniki Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Thessaloniki Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Thessaloniki Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Thessaloniki Lentoasema

Näytä lisää