Auton vuokraus toimipisteestä Thessaloniki Downtown

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Thessaloniki Downtown

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Thessaloniki Downtown alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Thessaloniki Downtown toimipaikkaan

Osoite

2, Salaminos Street, 54625 Thessaloniki, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipaikassa Thessaloniki Downtown

Nappaa Sixtin vuokra-auto Thessalonikista ja lähde matkaan!

Nappaa Sixtin vuokra-auto Thessalonikista ja lähde matkaan!

Autonvuokraus Thessaloniki Sataman Sixt Autovuokraamossa tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vuokra-autoja, vapaat ajokilometrit sekä hyödyllisiä lisäpalveluja. Joustavien aukioloaikojen ja asiantuntevan henkilökunnan ansiosta auton vuokraaminen meiltä on nopeaa ja helppoa. Palvelupisteemme sijaitsee erinomaisella paikalla Thessalonikin Satamassa. Jos tulet kaupunkiin laivalla, pääset perille kävellen muutamassa minuutissa. Rautatieasemalta matka kestää jalan noin 20 minuuttia, autolla vain viisi minuuttia. Myös Thessalonikin kansainvälinen lentoasema on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Taksimatka Sixt Autovuokraamo Thessaloniki Satamaan kestää alle puoli tuntia. Autonvuokraus Thessalonikissa kannattaa, sillä pääset vapaasti liikkumaan paikasta toiseen, tutustumaan ihastuttaviin kreikkalaisiin pikkukyliin, vierailemaan antiikin aikaisilla nähtävyyksillä ja nauttimaan matkastasi ilman aikatauluja. Nauti Egeanmeren maisemista näyttävällä avoautolla, lähde vuoristoon seikkailemaan maasturilla tai pakkaa rantakamat farmarin takakonttiin ja vietä päivä perheen kanssa upeilla hiekkarannoilla. Tutustu kattavaan autovalikoimaamme ja varaa mieleisesi vuokra-auto Thessaloniki Sataman autovuokraamosta jo tänään. Jos suunnitelmasi muuttuvat, valitse maksu vasta noudettaessa. Näin voit veloituksetta joko muuttaa varausta tai perua sen.
Ensiluokkaisia Sixt vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin

Ensiluokkaisia Sixt vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin

Antiikin linnoitukset, kuvankauniit hiekkarannat ja jylhät vuoret odottavat! Toteuta unelmasi ja kiertele nähtävyydet Porschen avoautolla. Tai ota allesi jykevä nelivetomaasturi esimerkiksi Fordilta tai BMW:lta, jolla ajelet huoletta vuoristoteillä. Audin laadukas henkilöauto on erinomainen valinta niin loma- kuin työmatkallakin, kun taas Volkswagenin farmari on perheen luottoauto ja minibussiin mahtuu isompikin joukko. Varauksen tekeminen onnistuu helposti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Otathan kuitenkin huomioon, että varaus koskee vain autoluokkaa, ei tiettyä mallia. Sopivan vuokra-auton löydettyäsi voit tehdä matkastasi mukavamman Sixtin lisäpalveluilla. Sixt Autovuokraamo Thessaloniki Satama tarjoaa kolari- ja varkausturvan pahan päivän varalle. GPS-navigaattori puolestaan auttaa löytämään kokouspaikat ja syrjäisemmät rannat. Muista myös perheen pienimmät valitsemalla heille sopivat lastenistuimet. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli autonvuokraus Thessaloniki Satamassa herättää kysymyksiä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Thessaloniki Downtown
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Thessaloniki Downtown?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Thessaloniki Downtown sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Thessaloniki Downtown.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Thessaloniki Downtown?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 154 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Thessaloniki Downtown
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Thessaloniki Downtown?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Thessaloniki Downtown?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Thessaloniki Downtown

Näytä lisää