Auton vuokraus toimipisteestä Kalamata Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kalamata Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kalamata Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kalamata Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 241 00 Kalamata, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
09:30 - 13:15 17:00 - 21:40
Ti
08:00 - 21:00
Ke
08:30 - 14:40
To
09:00 - 13:30 16:15 - 21:10
Pe
09:30 - 21:00
La
08:00 - 21:00
Su
08:15 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Kalamata Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Maailmanlaajuisesti toimivan ja pitkän sekä osaavan historian omaavan Sixt Autovuokraamon Kalamatan lentoaseman toimipiste palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Toimipisteemme sijaitsee kätevällä paikalla saapuvien lentojen tulohallin lähellä ja meiltä hankitkin helposti käyttöösi niin vuokra-ajoneuvot kuin erilaiset lisäpalvelut ja -vakuudetkin. Toimipisteemme autokalusto sisältää laadukkaita ajoneuvoja ja meiltä voit valita käyttöösi parhaiten juuri omia tarpeitasi vastaavan vuokra-auton. Vuokra-autoista Kalamatan lentoaseman toimipisteessämme ovat valittavissa niin luksusta henkivät avo- ja urheiluautot, käytännölliset maasturit kuin taloudelliset henkilöautot ja farmaritkin.
Autonvuokraus Kalamatan lentoasemalla käy näppärästi ja nopeasti

Autonvuokraus Kalamatan lentoasemalla käy näppärästi ja nopeasti

Kalamatan kansainvälinen lentoasema (KLX) eli Kapetán Vas. Konstantakópoulos sijaitsee Messinin kunnassa Peloponnesoksen niemimaan lounaisosassa. Lentokenttä sijaitsee nopean automatkan, noin yhdeksän kilometrin, päässä samannimisestä kaupungista ja on ainoa toimipisteemme kaupungissa, joten autonvuokraus Kalamatan lentoasemalla kannattaa. Kun hoidat autonvuokrauksen Kalamatán lentoaseman toimipisteestämme on sinulla mahdollisuus noutaa varaamasi ajoneuvo myös joustavien aukioloaikojemme ulkopuolella mikäli olet tehnyt varauksen jo etukäteen hyödyntämällä verkkosivujemme varauspalvelua, soittamalla meille tai käyttämällä helppokäyttöistä mobiilisovellustamme. Huomaathan kuitenkin, että takaamme vuokra-autoistamme sinulle valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon, emme tietyn merkkistä tai mallista autoa.
Koe vuokra-autolla enemmän historiallisen maan upeita nähtävyyksiä

Koe vuokra-autolla enemmän historiallisen maan upeita nähtävyyksiä

Kreikka on täynnä mielenkiintoisia matkailukohteita ja myös Kalamata, joka on Messenian alueen hallinnollinen keskus, on täynnä jännittävää ja mielekästä koettavaa vaikka koko perheelle. Kaupungissa sijaitsee esimerkiksi upea historiallinen, 1200-luvulta peräisin oleva frankkien aikoinaan rakentama linna, joka ympäristöineen kuuluu kaupungin vanhimpaan osaan. Paikalla sijaitsee lukuisia uskonnollisia monumentteja ja rakennuksia, joihin tutustumalla pääsee nauttimaan aidosta historian havinasta. Historiallinen ja näyttävä linna onkin eräs alueen tunnetuimmista nähtävyyksistä, eikä sitä kannata missään nimessä jättää väliin. Vuokra-autolla huristat myös helposti kaupungin upealla rannalle, missä voit viettää aikaasi loikoillen tai vaikkapa erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja harrastaen. Kaupungissa vieraillessa kannattaa myös ehdottomasti piipahtaa ihastelemassa upeaa Agioi Apostoloin kirkkoa sekä kaupungintaloa, jotka molemmat sijaitsevat kaupungin keskustassa. Mielenkiintoinen museo kaupungissa taas on ainakin Modernin kreikkalaisen taiteen museo. Myös alueen kauniiseen luontoon kannattaa tutustua ja vuokra-autolla voi esimerkiksi ajaa läheisen Taygetos-vuoren luo ihastelemaan upeita vuorimaisemia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kalamata Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kalamata Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kalamata Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kalamata Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kalamata Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 108 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kalamata Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kalamata Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kalamata Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kalamata Lentoasema

    Näytä lisää