Auton vuokraus toimipisteestä Kreeta Chania Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kreeta Chania Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kreeta Chania Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kreeta Chania Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 73100 Chania, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Kreeta Chania Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Kreetan Chanian lentoasemalla sijaitsee saapuvien lentojen hallin läheisyydessä. Toimipisteestämme saat helposti noudettua käyttöösi varaamasi vuokra-auton, sillä niin nouto kuin palautuskin on mahdollista myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Tästä syystä sinulle onkin kaikkein käytännöllisintä tehdä varaus jo etukäteen esimerkiksi internetissä tai puhelimitse. Hoitaessasi autonvuokrauksen Kreetan Chanian lentoaseman toimipisteestämme voit valita omiin suunnitelmiisi parhaiten soveltuvan vuokra-auton laadukkaasta ja monipuolisesta vuokra-autojen valikoimastamme. Toimipisteestämme saat käyttöösi niin perinteisiä henkilöautoja ja farmareita kuin myös hulppeita urheilu- ja avoautoja sekä käytännöllisiä maastureitakin.
Autonvuokraus onnistuu vaivattomasti Kreetan Chanian lentoasemalla

Autonvuokraus onnistuu vaivattomasti Kreetan Chanian lentoasemalla

Chanián kansainvälinen lentoasema (CHQ), joka tunnetaan myös nimellä Hanian lentoasema sijaitsee Akrotírin niemellä noin 15 kilometrin päässä Chanian kaupungista, minne matka autolla kestää noin puoli tuntia. Lentoaseman läheisyydessä, 14 - 25 kilometrin säteellä siitä, sijaitsee myös lukuisia muita Kreetan tunnettuja lomakohteita. Lentoaseman ohella löydät lukuisia toimipisteitämme myös muualta saarelta ja myös Chanian kaupungissa sijaitsee useita toimipisteitämme. Mikäli olet hoitanut autonvuokrauksen Chanian lentoasemalta jo etukäteen, sinulla on mahdollisuus noutaa se käyttöösi heti saavuttuasi perille, myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Olethan kuitenkin huomannut, että takaamme käyttöösi aina tietyn kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automerkkiä tai mallia.
Suuntaa upeisiin maisemiin vuokra-autolla Kreetan Chanian lentoasemalta

Suuntaa upeisiin maisemiin vuokra-autolla Kreetan Chanian lentoasemalta

Suunnitellessasi matkaa Kreikkaan myös Kreetan luoteiskulmassa sijaitsevaa Chanian hurmaavaa kaupunkia kannattaa harkita matkan kohteeksi. Vuokra-autolla kaupungista pääsee helposti suuntaamaan myös muihin saaren kiinnostaviin kaupunkeihin ja lisäksi länsirannikolla, lyhyen ajomatkan päässä kaupungista sijaitsevat myös maan kauneimmat rannat Falassarna ja Efalonis. Myös useat suositut rantalomakohteet sijaitsevat kaupungin läheisyydessä. Itse kaupungissakin kannattaa kuitenkin viettää aikaa ja vierailla ainakin upeassa, venetsialaisessa satamassa, jonka ympärillä myös historiallinen vanhakaupunki sijaitsee. Satamasta löydät myös kaupungin kenties tunnetuimman maamerkin, kauniin minareetin muotoisen majakan, jonka luo voi kävellä aallonmurtajaa pitkin nauttien upeista maisemista ja kauniista arkkitehtuurista. Sataman läheisyydessä sijaitsevat myös vuosisatojen ikäiset telakkahallit, joita valtaosa saarella vierailevista käykin katsomassa. Kaupungissa sijaitsee myös muutamia erittäin mielenkiintoisia museoita, kuten Kreetan laivamuseo, mikä löytyy vanhaa kaupunkia ympäröivästä Firkan linnoituksesta. Hanian arkeologiseen museoon taas voit tutustua vanhan luostarin tiloissa kaupungin katedraalin läheisyydessä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kreeta Chania Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kreeta Chania Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kreeta Chania Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kreeta Chania Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kreeta Chania Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 483 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kreeta Chania Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kreeta Chania Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kreeta Chania Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kreeta Chania Lentoasema

Näytä lisää