Autonvuokraus
Alexandroupoli Lentoasema
Piilota
Kreikka // Alexandroupoli // Alexandroupoli Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Alexandroupoli Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Alexandroupoli Airport
  681 00 Alexandroupoli GR +30-2551045499
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AXD
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 12:00
 18:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 12:00
 18:00 - 21:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Alexandroupolin lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Alexandroupolin lentokentältä löydät helposti juuri tarpeisiisi sopivan vuokra-auton, jolla pääset kätevästi aloittamaan matkasi ja tutustumaan lumoavaan Kreikkaan. Autonvuokraus onnistuu meillä kätevästi suoraan lentokentältä. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen tarpeeseen, sillä täällä voit valita käyttöösi joko henkilöauton, farmarin, avoauton, urheiluauton tai maasturin. Valitettavasti pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Toimipisteemme löydät lentokentän yhteydestä, saapumisaulan uloskäynnin luota.

Autonvuokraus Alexandroupolin lentokentällä

Alexandroupolin lentokenttä (lyhenne AXD) tunnetaan myös Demokritoksen lentokenttänä. Lentokenttä on nimetty kuuluisan kreikkalaisen filosofin mukaan. Matkaa kaupunkiin on noin viisitoista kilometriä, ja matka taittuu vuokra-autolla noin viidessätoista minuutissa. Autonvuokraus Alexandroupolin lentokentällä on helppoa. Tee vain varaus etukäteen netissä tai puhelimitse ja nouda vuokra-autosi Sixt-toimipisteeltä lentokentällä. Huomioithan, että autovuokraamo sijaitsee lentokentällä, eikä kaupungin keskustassa ole omaa Sixt-toimipistettä.

Rantalomailua ja kulttuuria Alexandroupolissa

Autonvuokraus lentokentällä on kätevä tapa aloittaa matka ja lähteä tutustumaan kauniiseen Alexandroupolin kaupunkiin. Ota siis vuokra-auto allesi jo lentokentällä, ja hurauta katsomaan vaikkapa Alexandroupolin kuuluisaa majakkaa. Majakka on kaupungin tärkein maamerkki, ja se sijaitsee kaupungin keskustassa noin seitsemäntoista kilometrin päässä lentokentästä. Matkan ajaa noin kahdessakymmenessä minuutissa. Jylhä majakka on seitsemäntoista metriä korkea, ja se on rakennettu 1880-luvulla. Majakan valo kantaa yöllä jopa neljänkymmenen metrin päähän. Majakan edustalle on rakennettu suihkulähde, joka valaistaan yöaikaan. Majakan edusta onkin tunnelmallinen kohtaamispaikka.

Kaupungin keskustassa voit vierailla myös Pyhän Nikolaoksen katedraalissa ja kristillisessä taidemuseossa. Katedraalissa voit ihailla upeaa arkkitehtuuria ja häikäisevän hienoja kattomaalauksia. Kristillisessä taidemuseossa on esillä yli neljänsadan uskonnollisen esineen kokoelma 1400-1800 -luvuilta. Keskustassa kulkee noin 25 kilometriä pitkä rantakaistale, joka tarjoaa oivan mahdollisuuden auringon ottamiseen tai vaikkapa piknikille kaupunkikierroksen lomassa. Historiasta kiinnostuneen kannattaa vierailla keskustassa sijaitsevassa Alexandroupolin historiallisessa museossa. Museossa esitellään paikallista historiaa eri näkökulmista. Luonnosta kiinnostuneiden kannattaa vierailla luonnontieteellisessä museossa, jossa saa tietoa alueen ekosysteemistä. Hieman syrjemmässä keskustan sykkeestä sijaitsee puolestaan Demiralin ranta, joka on suosittu uimaranta lukuisine hyvine ravintoloineen. Vuokraa siis auto suoraan lentokentältä ja vietä unelmiesi loma Alexandroupolin rantojen ja kulttuurikohteiden äärellä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 12:00
 18:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 12:00
 18:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Alexandroupoli Lentoasema AXD Alexandroupoli Airport 681 00 Alexandroupoli 40.855369, 25.953695 +30-2551045499

Sixt-toimipiste Alexandroupoli Lentoasema AXD

Alexandroupoli Airport
681 00 Alexandroupoli
 
Puhelinnro +30-2551045499

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä