Autonvuokraus
Korfu Lentoasema
Piilota
Kreikka // Corfu // Korfu Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Korfu Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  49100 Corfu GR +30-2661440127
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CFU
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Korfun lentoasemalla palvelee joustavin aukioloajoin matkalaisia ja asukkaita tarjoten monipuolisen ja kattavan vuokra-autovalikoiman. Saarella toimivan toimipisteemme ajoneuvokalusto kattaa monipuolisia, taloudellisia ja turvallisia kulkuneuvoja, jotka soveltuvat ajoon saarella niin kaupungissa kuin maastossakin. Voit esimerkiksi hankkia meiltä perinteisiä henkilöautoja ja farmareita monipuolisesta valikoimastamme tai suunnatessasi saaren maastoon esimerkiksi käytännöllisen maasturin. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus vuokrata upea avo- tai urheiluauto ja nauttia saaresta luksustyyliin. Hoitaessasi autonvuokrauksen Korfun lentoasemalla voit samalla varmistaa kaiken sujuvan suunnitelmien mukaan erilaisten lisäpalveluidemme, esimerkiksi navigaattorin, avulla.

Hyppää vaivattomasti vuokra-autoon Korfun lentoasemalta

Autonvuokraus Korfun lentoasemalla, joka tunnetaan nimellä Ioánnis Kapodístrias (CFU) mahdollistaa sinulle helpon siirtymän kaupunkiin, joka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä lentoasesta etelään. Lentoasemalta on myös hyvät yhteydet muualle päin saarta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden varmistaa haluamasi vuokra-auto käyttöösi varaamalla se jo etukäteen esimerkiksi soittamalla meille tai käyttämällä verkkosivujemme yksinkertaista varauspalvelua, tai vaikkapa helppokäyttöistä mobiilisovellustamme. Tietysti olemme kuitenkin mahdollistaneet autonvuokrauksen myös toimipisteessämme, mikäli ajoneuvon tarve pääsee yllättämään. Muistathan kuitenkin ottaa huomioon, että takaamme sinulle aina valitsemaasi ajoneuvokategoriaan kuuluvan ajoneuvon saatavuuden, mutta emme kuitenkaan tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Vuokra-autolla Korfun ympäri

Kreikka on pullollaan kauniita saaria, mutta mielenkiintoisen historian omaavalla Korfulla, joka on maan toiseksi suurin saari, vallitsee aivan omanlaisensa tunnelma, jota usein kutsutaan melko eurooppalaiseksi. Saari on täynnä upeita maisemia sekä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin pääset tutustumaan helpoiten vuokra-autolla. Lyhyen ajomatkan päässä kaupungista saaren länsirannikolla sijaitsee esimerkiksi eräs saaren tunnetuimmista rakennuksista, Paleokastritsan luostari 1200-luvulta ja etelässä taas upea Achillionin Palatsi. Upeiden rakennusten lisäksi saarella kannattaa ehdottomasti tutustua myös sen luontoon esimerkiksi vierailemalla helpon ajomatkan päässä kaupungista, saaren lounaisosassa, sijaitsevassa Korisionin laguunissa, joka ympäristöineen on luonnonsuojelualuetta. Luonnollisesti saarella on myös lukuisia upeita rantoja, joihin kaupungista ajaa nopeasti. Esimerkiksi länsirannikon Palaiokastristan kylässä sijaitsevat saaren parhaina pidetyt rannat ja samalta suunnalta löytyvät myös Glyfadan sekä Agios Gordosin rannat, joista viimeiseen pääsee ajamaan upeaa tietä, jota reunustavat viiniviljelmät sekä oliivipuut.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Korfu Lentoasema CFU Arrival Hall 49100 Corfu 39.603347, 19.912082 +30-2661440127

Sixt-toimipiste Korfu Lentoasema CFU

Arrival Hall
49100 Corfu
 
Puhelinnro +30-2661440127

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service