Autonvuokraus
Kreeta Chania Lentoasema
Piilota
Kreikka // Crete // Kreeta Chania Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kreeta Chania Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  73100 Chania GR +30-2821020905
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CHQ
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Kreetan Chanian lentoasemalla sijaitsee saapuvien lentojen hallin läheisyydessä. Toimipisteestämme saat helposti noudettua käyttöösi varaamasi vuokra-auton, sillä niin nouto kuin palautuskin on mahdollista myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Tästä syystä sinulle onkin kaikkein käytännöllisintä tehdä varaus jo etukäteen esimerkiksi internetissä tai puhelimitse. Hoitaessasi autonvuokrauksen Kreetan Chanian lentoaseman toimipisteestämme voit valita omiin suunnitelmiisi parhaiten soveltuvan vuokra-auton laadukkaasta ja monipuolisesta vuokra-autojen valikoimastamme. Toimipisteestämme saat käyttöösi niin perinteisiä henkilöautoja ja farmareita kuin myös hulppeita urheilu- ja avoautoja sekä käytännöllisiä maastureitakin.

Autonvuokraus onnistuu vaivattomasti Kreetan Chanian lentoasemalla

Chanián kansainvälinen lentoasema (CHQ), joka tunnetaan myös nimellä Hanian lentoasema sijaitsee Akrotírin niemellä noin 15 kilometrin päässä Chanian kaupungista, minne matka autolla kestää noin puoli tuntia. Lentoaseman läheisyydessä, 14 - 25 kilometrin säteellä siitä, sijaitsee myös lukuisia muita Kreetan tunnettuja lomakohteita. Lentoaseman ohella löydät lukuisia toimipisteitämme myös muualta saarelta ja myös Chanian kaupungissa sijaitsee useita toimipisteitämme. Mikäli olet hoitanut autonvuokrauksen Chanian lentoasemalta jo etukäteen, sinulla on mahdollisuus noutaa se käyttöösi heti saavuttuasi perille, myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Olethan kuitenkin huomannut, että takaamme käyttöösi aina tietyn kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automerkkiä tai mallia.

Suuntaa upeisiin maisemiin vuokra-autolla Kreetan Chanian lentoasemalta

Suunnitellessasi matkaa Kreikkaan myös Kreetan luoteiskulmassa sijaitsevaa Chanian hurmaavaa kaupunkia kannattaa harkita matkan kohteeksi. Vuokra-autolla kaupungista pääsee helposti suuntaamaan myös muihin saaren kiinnostaviin kaupunkeihin ja lisäksi länsirannikolla, lyhyen ajomatkan päässä kaupungista sijaitsevat myös maan kauneimmat rannat Falassarna ja Efalonis. Myös useat suositut rantalomakohteet sijaitsevat kaupungin läheisyydessä. Itse kaupungissakin kannattaa kuitenkin viettää aikaa ja vierailla ainakin upeassa, venetsialaisessa satamassa, jonka ympärillä myös historiallinen vanhakaupunki sijaitsee. Satamasta löydät myös kaupungin kenties tunnetuimman maamerkin, kauniin minareetin muotoisen majakan, jonka luo voi kävellä aallonmurtajaa pitkin nauttien upeista maisemista ja kauniista arkkitehtuurista. Sataman läheisyydessä sijaitsevat myös vuosisatojen ikäiset telakkahallit, joita valtaosa saarella vierailevista käykin katsomassa. Kaupungissa sijaitsee myös muutamia erittäin mielenkiintoisia museoita, kuten Kreetan laivamuseo, mikä löytyy vanhaa kaupunkia ympäröivästä Firkan linnoituksesta. Hanian arkeologiseen museoon taas voit tutustua vanhan luostarin tiloissa kaupungin katedraalin läheisyydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kreeta Chania Lentoasema CHQ Arrival Hall 73100 Chania 35.541194, 24.137018 +30-2821020905

Sixt-toimipiste Kreeta Chania Lentoasema CHQ

Arrival Hall
73100 Chania
 
Puhelinnro +30-2821020905

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service