Autonvuokraus
Kreeta Heraklion Satama
Piilota
Kreikka // Crete // Kreeta Heraklion Satama
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kreeta Heraklion Satama: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Nearchou Avenue
  71307 Heraklion GR +30-2810284260
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: HERC02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Miellyttävä autonvuokraus alkaa Kreetan Heraklionin Satamasta

Sixt-autonvuokraus Kreetan Heraklionin satamasta tarjoaa sinulle avaimet onnistuneeseen matkaan Heraklionin kaupunkiin, joka tunnetaan myös nimellä Iraklion. Olitpa sitten Heraklionissa liikematkalla tai lomailemassa, Sixt Autovuokraamo Kreetan Heraklionin Satama on vaivaton tapa aloittaa matkasi tähän Kreetan suurimpaan kaupunkiin. Palvelupisteemme sijaitsee Heraklionin satama-alueella heti matkustajalautoille suunnatun sataman ulkopuolella, joten jos saavut kaupunkiin meriteitse, ystävällinen Sixt-ammattilaisemme on toivottamassa sinut tervetulleeksi haluamanasi ajankohtana.

Autonvuokraus Kreetan Heraklionin Satamasta mahdollistaa kulkemisesi omien aikataulujesi mukaan niin liiketapaamisiin kuin lomaseikkailuiden ääreenkin. Suuntaa vaikkapa tutustumaan kaupungin ulkopuolella lepäävään Knossoksen palatsiin, joka tarjoaa mielenkiintoisen ikkunan Kreikan historiaan. Myös työmatkat taittuvat mukavasti, kun valitset allesi Sixtin turvallisen vuokra-auton. Sixt Kreeta Heraklion Satama tarjoaa käyttöösi monipuolisen vuokra-autojen valikoiman aina taloudellisista henkilöautoista jopa yhdeksälle hengelle soveltuviin minibusseihin. Kompakti henkilöauto on oivallinen valinta kaupunkiin ja pikkukylien kapeille teille, kun taas pidemmille matkoille jalkatilaa ja tasaisen varmaa kyytiä tarjoavat katumaasturimme. Tai ehkäpä vuokraisitkin käyttöösi avoauton, jonka kyydissä voit nauttia raikkaasta merituulesta täysin siemauksin?

Viihtyisä Heraklionin-matka Sixt Autovuokraamosta

Kreetan Heraklionin Satama on mainio aloituspiste matkallesi Heraklionin kaupunkiin. Me Sixtillä haluamme tarjota sinulle mukavan autonvuokrauskokemuksen, mitä varten tarjoamme käyttöösi myös lisäpalveluita, jotka voit valita käyttöösi varatessasi vuokra-autoa Kreetan Heraklionin Satamasta. Heraklion on oivallinen tukikohta tutkimusretkelle ympäri Kreetan saarta, ja pidemmätkin matkat sujuvat miellyttävästi, kun valitset vapaat ajokilometrit Kreetan Heraklionin Satamasta varaamaasi vuokra-autoon. Vuokrahintaan sisältyvien vakuutusten ohella sinun on mahdollista lisätä autonvuokraukseesi lisäturvaa esimerkiksi kolariturvan muodossa.

Ehkäpä matkallasi on mukana useampiakin kuskiehdokkaita? Lisäkuljettajapalvelu on valintasi silloin, kun haluat välillä luovuttaa ajovuoron matkakumppanillesi ja ihailla itse Kreetan merellisiä maisemia matkustajan paikalta. Olethan tietoinen, että esimerkkikuvassa esitetty ajoneuvo ei välttämättä vastaa lopullista vuokra-autoasi, sillä vaihtuvan saatavuustilanteen vuoksi voimme taata käyttöösi ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kreeta Heraklion Satama HERC02 Nearchou Avenue 71307 Heraklion 35.341567, 25.142146 +30-2810284260

Sixt-toimipiste Kreeta Heraklion Satama HERC02

Nearchou Avenue
71307 Heraklion
 
Puhelinnro +30-2810284260

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service