Auton vuokraus toimipisteestä Kreeta Heraklion Satama

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Kreeta Heraklion Satama toimipaikkaan

Osoite

Nearchou Avenue, 71307 Heraklion, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Kreeta Heraklion Satama

Miellyttävä autonvuokraus alkaa Kreetan Heraklionin Satamasta

Miellyttävä autonvuokraus alkaa Kreetan Heraklionin Satamasta

Sixt-autonvuokraus Kreetan Heraklionin satamasta tarjoaa sinulle avaimet onnistuneeseen matkaan Heraklionin kaupunkiin, joka tunnetaan myös nimellä Iraklion. Olitpa sitten Heraklionissa liikematkalla tai lomailemassa, Sixt Autovuokraamo Kreetan Heraklionin Satama on vaivaton tapa aloittaa matkasi tähän Kreetan suurimpaan kaupunkiin. Palvelupisteemme sijaitsee Heraklionin satama-alueella heti matkustajalautoille suunnatun sataman ulkopuolella, joten jos saavut kaupunkiin meriteitse, ystävällinen Sixt-ammattilaisemme on toivottamassa sinut tervetulleeksi haluamanasi ajankohtana. Autonvuokraus Kreetan Heraklionin Satamasta mahdollistaa kulkemisesi omien aikataulujesi mukaan niin liiketapaamisiin kuin lomaseikkailuiden ääreenkin. Suuntaa vaikkapa tutustumaan kaupungin ulkopuolella lepäävään Knossoksen palatsiin, joka tarjoaa mielenkiintoisen ikkunan Kreikan historiaan. Myös työmatkat taittuvat mukavasti, kun valitset allesi Sixtin turvallisen vuokra-auton. Sixt Kreeta Heraklion Satama tarjoaa käyttöösi monipuolisen vuokra-autojen valikoiman aina taloudellisista henkilöautoista jopa yhdeksälle hengelle soveltuviin minibusseihin. Kompakti henkilöauto on oivallinen valinta kaupunkiin ja pikkukylien kapeille teille, kun taas pidemmille matkoille jalkatilaa ja tasaisen varmaa kyytiä tarjoavat katumaasturimme. Tai ehkäpä vuokraisitkin käyttöösi avoauton, jonka kyydissä voit nauttia raikkaasta merituulesta täysin siemauksin?
Viihtyisä Heraklionin-matka Sixt Autovuokraamosta

Viihtyisä Heraklionin-matka Sixt Autovuokraamosta

Kreetan Heraklionin Satama on mainio aloituspiste matkallesi Heraklionin kaupunkiin. Me Sixtillä haluamme tarjota sinulle mukavan autonvuokrauskokemuksen, mitä varten tarjoamme käyttöösi myös lisäpalveluita, jotka voit valita käyttöösi varatessasi vuokra-autoa Kreetan Heraklionin Satamasta. Heraklion on oivallinen tukikohta tutkimusretkelle ympäri Kreetan saarta, ja pidemmätkin matkat sujuvat miellyttävästi, kun valitset vapaat ajokilometrit Kreetan Heraklionin Satamasta varaamaasi vuokra-autoon. Vuokrahintaan sisältyvien vakuutusten ohella sinun on mahdollista lisätä autonvuokraukseesi lisäturvaa esimerkiksi kolariturvan muodossa.Ehkäpä matkallasi on mukana useampiakin kuskiehdokkaita? Lisäkuljettajapalvelu on valintasi silloin, kun haluat välillä luovuttaa ajovuoron matkakumppanillesi ja ihailla itse Kreetan merellisiä maisemia matkustajan paikalta. Olethan tietoinen, että esimerkkikuvassa esitetty ajoneuvo ei välttämättä vastaa lopullista vuokra-autoasi, sillä vaihtuvan saatavuustilanteen vuoksi voimme taata käyttöösi ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kreeta Heraklion Satama
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kreeta Heraklion Satama.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kreeta Heraklion Satama?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kreeta Heraklion Satama?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kreeta Heraklion Satama syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 30 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kreeta Heraklion Satama
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kreeta Heraklion Satama?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kreeta Heraklion Satama

Näytä lisää