Autonvuokraus
Kefalonia
Piilota
Kreikka // Kefalonia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kefalonia

Autonvuokrausta ulkomailla ei tarvitse jännittää, kun käännyt Sixtin Autovuokraamon puoleen Kefaloniassa! Meillä voit luottaa vuokrauksen turvallisuuteen ja sujuvuuteen sekä autokaluston luotettavuuteen. Mittavassa autovalikoimassamme on ajoneuvoja moneen makuun ja eri tarpeeseen, joten meiltä löydät varmasti mieleisesi ajopelin. Vuokra-automme ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja ja merkkiensä uusimpia malleja. Voit tehdä varauksen näppärästi jo etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme iPhonella tai Androidilla, tai vaihtoehtoisesti paikan päällä. Ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Anna meidän auttaa sinut matkaan, ja voit keskittyä nauttimaan lomastasi ilman huolen häivää!

 
 • Zákynthos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Odos Aerodromiou
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zákynthos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Lomvardou street 25
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamomme Kefaloniassa palvelee sinua laadulla

Tutustu Kreikan kauniiseen Kefaloniaan Sixtin vuokra-auton ohjauspyörän takaa ja päätät itse, missä aikataulussa ja mihin kohteisiin milloinkin suuntaat. Löydät laadukkaasta autovalikoimastamme niin henkilöautoja yksin tai pienemmän kokoonpanon kanssa matkaaville, tai farmareita perheellisille. Huomioithan Kefalonian matkaa suunnitellessasi, että voimme taata vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä merkkiä vuokra-autosta. Tiesitkö, että voit valita monipuolisia lisäpalveluitamme varaukseesi jo ennen matkaa verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme? Voit valita esimerkiksi tuulilasivakuutuksen tuomaan lisäturvaa, GPS-navigaattorin varmistamaan perille pääsysi kaikissa maankolkissa ja tietenkin myös turvallisen lastenistuimen perheen pienimmälle. Myös alle 25-vuotiaat kuljettajat voivat vuokrata kauttamme. Haluamme sinun saavan parhaan kokemuksen ja nauttivan matkastasi niin paljon kuin mahdollista, joten asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua aina tarvittaessa.

Autonvuokraus on näppärä tapa tutustua tarunhohtoiseen Kefaloniaan

Kefalonian viehättävä saari kuuluu Jooniansaarten saariryhmään Kreikassa, ja se sijaitsee Homeroksen Ilias ja Odysseia -romaanista tunnetun, Odysseuksen kotipaikkana tunnetun Ithakan saaren vieressä. Kefalonia on tunnettu upeista rannoistaan, joista esimerkiksi Myrtos on käymisen arvoinen paikka, jota pidetään yhtenä Kefalonian kauneimmista rannoista. Saarella on paljon muutakin tekemistä auringonpalvonnan lisäksi, ja siellä voi harrastaa esimerkiksi patikointia, sukeltaa tai pelata tennistä tai minigolfia. Shoppailijalle löytyy kauppoja Argostolista, kalastajakylä Fiskardo hurmaa charmillaan ja Lassi rannoillaan ja poukamillaan. Autonvuokraus mahdollistaa sinun saamaan eniten matkastasi irti, kun pääset huristamaan Kefalonian ympäri omassa aikataulussasi, omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service