Auton vuokraus alueella Kos

 

Suosituin kohteessa Kos

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kos Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Kos

Sixt Autovuokraamo Kosilla

Sixt Autovuokraamo Kosilla

Kreikka ja kaunis Kosin saari odottavat seikkalujasi, ja vuokra-auto Kosilla mahdollistaa ne. Sixtin laajasta valikoimasta löydät juuri sinun matkaasi parhaiten sopivan ajoneuvon. Haluatko nähdä saarta tyylillä? Meiltä voit vuokrata avo- tai urheiluauton. Maasturilla tai farmarilla matkustat mukavasti ja turvallisesti. Autonvuokraus Kosilla on vaivatonta ja helppoa. Voit valita nettisivultamme ajoneuvosi kategorian tietyn automallin- tai merkin sijaan. Ajoneuvomme ovat aina uusia ja luotettavia. Varaa vuokra-autosi netistä, hae se saarelle saavuttuasi ja palauta matkasi jälkeen toimipisteeseemme. Palvelemme sinua esimerkiksi lentokentällä ja satamassa. Meiltä saat myös lisäpalvelut ja -tarvikkeet, kuten GPS-navigaattorin, lasten turvaistuimet, vakuutukset ja luvat lisäkuljettajalle. Tutustu tarjontaamme netissä ja varaa juuri sinun matkaasi sopivin ajoneuvo! Autovuokraamomme Kosilla palvelee sinua joustavasti tarpeidesi mukaan.
Kos on täynnä nähtävää

Kos on täynnä nähtävää

Autonvuokraus Kosilla on järkevää, sillä vaikka tämä Kreikan saari on hyvin pieni, vain noin 40 x 8 kilometriä, siellä on paljon nähtävää ja koettavaa. Suurin osa saaren 34 000 asukkaasta asuu saaren ainoassa varsinaisessa kaupungissa, Kosissa, josta löydät hyviä rantoja, ravintoloita, iltaelämää ja ostospaikkoja. Kaupungin pääaukio on Eleftherias, jonka ympäristössä sijaitsee terasseja, kauppahalli ja turistipiste. Kosin paras shoppailupaikka on Vanha kaupunki, jossa myydään niin huippumuotia kuin paikallisia matkamuistojakin. Kaupungissa sijaitsee myös Odeon, joka on Rooman valtakunnan aikainen, nykyäänkin hyväkuntoinen amfiteatteri. Psalidin ranta sijaitsee kolmen kilometrin päässä Kosin kaupungista ja on etenkin lapsiperheiden sekä vesiurheilijoiden suosiossa. Vuokra-autolla voit vierailla myös muilla rannoilla, kuten toisella puolella Kosin kaupunkia sijaitsevalla Lambilla. Koko saaren parhaana rantana pidetään kuitenkin Tigakia, joka on 12 kilometrin etäisyydellä Kosin kaupungista. Saarella on myös pieniä, viehättäviä ja vierailun arvoisia kyliä, kuten Antimahia ja 2500 asukkaan Pyli. Tässä kylässä voit mennä esimerkiksi ihailemaan Bysantin aikaisia kirkkoja tai oliivipuita. Kefaloksen kaupunki 42 kilometrin päässä tarjoaa Kosin turistien kansoittamaa kaupunkia rauhallisemman vierailukohteen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Kos

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kos?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kos sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kos.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kos?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kos. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 164 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kos

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kos?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kos?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kos?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kos

Näytä lisää