Autonvuokraus
Lefkada
Piilota
Kreikka // Lefkada
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lefkada

Autonvuokraus Lefkasilla Kreikassa on mitä mainioin keino ajella läpi saaren lukuisia nähtävyyksiä. Sixt Autovuokraamo Lefkasilla vuokraa ajoneuvoja, jotka ovat iältään noin kolme kuukautta vanhoja. Vuokra-autoja autovalikoimassamme on runsaasti. Autokalustosta voit vuokrata kulkuneuvon aina pienistä kaupunkiautoista kookkaampiin 4x4 maastoautoihin. Ja mikä parasta, autonvuokraus on meillä edullista ja voit tehdä vuokra-auton varauksen etukäteen helposti netissä.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamo Lefkasilla palvelee monipuolisesti

Autonvuokraus Lefkasilla on yksinkertainen tapa ratkaista saarella liikkumiseen liittyvät ongelmat. Kun varaat meiltä vuokra-autoa, voit tehdä samalla valinnan autoluokasta, mutta huomaathan, että emme voi luvata vuokra-autoksi tietyn merkkistä ajoneuvoa. Maasturi, henkilöauto ja farmariauto ovat autokalustostamme löytyvät vaihtoehdot, joista voit itse valita mieleisesi ja tarpeidesi mukaisen ajoneuvon. Jos haluat jakaa matkalla ajovastuun toisen kuljettajan kanssa, voit valita meiltä myös lisäpalveluna lisäkuljettajan vuokra-autoon. Ja mikäli sinusta tuntuu, että tarvitset ohjausta paikallisessa liikenteessä, voit valita lisävarusteeksi myös GPS-navigaattorin. Lastenistuimiakaan ei tarvitse kotoa mukaan matkalle ottaa, sillä niitä on saatavilla vuokra-autoihin lisävarusteena.

Tutustu saareen vuokra-autolla liikkuen

Faneroménin vanha luostari lukeutuu saaren parhaimpiin ja suosituimpiin nähtävyyksiin. Tämä ortodoksinen luostari sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, Lefkaksen saaren pohjoisosassa. Kreikka on paitsi upea rantalomakohde, myös hyvä kulttuurilomakohde. Kun ajat Vuokra-autolla Lefkasilla, on sinulla hyvä mahdollisuus mennä myös Agia Mavran linnalle, joka sijaitsee aivan Lefkada-kaupungin tuntumassa. Linna on rakennettu jo 1300-luvulla muun muassa suojaamaan ihmisiä merirosvojen hyökkäyksiltä. Löytyypä saarelta myös kauniita vesiputouksia. Rachin-vesiputoukset sijaitsevat Dimossarin solassa. Matkaa sinne on Nidristä nelisen kilometriä. Käsityöperinteitä arvostavalle tarjoaa saaren vuoristossa sijaitseva Karya paljon nähtävää. Siellä paikallisia käsitöitä voi ihastella museossa, sekä kylän pienissä kaupoissa. Saaren mutkaisia vuoristoteillä ajelet vaivatta 4x4 maastureilla, joita vuokraamoltamme löytyy. Vuoristossa pääset näkemään aitoja paikallisia perinteitä ja sen asukkaita, sekä tietenkin saaren mahtavia näköaloja, joita vuoristoteillä kulkiessa voit samalla ihailla.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service