Autonvuokraus
Paros
Piilota
Kreikka // Paros
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Paros

Matka Paroksen saarelle saa hyvä alun, kun ensiksi käy Paroksen Sixt Autovuokraamossa. Meiltä saat allesi jykevän vuokra-auton, jonka avulla kaunis saari tulee varmasti tutuksi. Tarkistathan Autovuokraamomme aukioloajat ennen saarelle saapumistasi. Meiltä saat kuitenkin asiakaspalvelua vuoden jokaisena päivänä! Vuokra-autojen valikoimastamme löydät niin henkilö- kuin farmariautot, maastoautot sekä avo- ja urheiluautot, joten löydät varmasti sopivan auton juuri sinun tarpeisiisi. Autonvuokraus Paroksessa kauttamme onnistuu tietenkin myös yritysasiakkailta. Ota vain suoraan yhteyttä myyntipalveluumme, niin laitamme yrityksesi vuokra-autoasiat hetkessä kuntoon.

 
 • Paros Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  10th km of Perifereiaki Odos
  84400 Paros

  ma. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Paros Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Christou Konstantopoulou
  84400 Paros

  ma. - su.09:30 - 17:30
  Juhlapyhä09:30 - 17:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Paroksen saarella auttaa vuokra-autoasioissasi

Uskomme sinun löytävän laajasta vuokra-autovalikoimastamme vuokra-auton juuri sinun lomallesi tai työmatkallesi. Kompaktit henkilöautot palvelevat pienempien ryhmien matkaa, ja isompien farmariautojen kyytiin mahtuu suurempien ryhmienkin matkatavarat. Jykevien maasturien avulla selätät hankalimmatkin maastot hetkessä. Ja jos olet aina halunnut ajaa tukka hulmuten avoautolla tai istua tyylikkään urheiluauton ratin takana, niin meidän avullamme sekin onnistuu. Muistathan kuitenkin, että voimme taata sinulle ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian, emme tiettyä automallia. Kaikki vuokra-automme ovat kuitenkin mallista riippumatta noin kolme kuukautta vanhoja, joten allasi on joka tapauksessa aina lähes uusi vuokra-auto. Emme myöskään peri mitään piilokuluja autonvuokrauksesta Paroksessa tai missään muuallakaan. Varauksen peruutus ja siihen muutosten tekeminen on ilmaista, mikäli maksat vuokra-auton vasta noudon yhteydessä. Alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta tosin perimme lisämaksun. Muista myös tiedustella lisäpalveluitamme, kuten esimerkiksi GPS-navigaattoria.

Sixtin vuokra-autolla Paroksen saaren halki

Paroksen saari ei ole suuren suuri, mutta sitäkin tenhoavampi! Vuokra-autolla saaren kiertää kätevästi lyhyessä ajassa, ja saat näin hyvän yleiskuvan siitä, mitä kaikkea nähtävää saarella onkaan. Keskellä saarta sijaitsee Lefkes, pieni artesaanikylä, jossa voit nauttia pienten kahviloiden, ravintoloiden ja paikallisten taiteilijoiden luomasta luovasta tunnelmasta. Rantaleijonille saarella riittää tietenkin myös rantaa, ja sanotaankin, että läheisen Naxoksen saaren länsipuolelle ja Paroksen saaren itäpuolelle jäävä merialue onkin mitä parhainta lainelautailuun! Eipä ihme, että alueelta löytyy paljon surffikouluja. On myös suositeltavaa jättää auto sataman parkkiin ja ottaa lautta viereiselle Antiparoksen saarelle. Sen nähtävyyksiin kuuluu Antiparoksen luola, joka on erityisesti kuumana kesäpäivänä loistava paikka hieman viilentyä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service