Autonvuokraus
Rhodes
Piilota
Kreikka // Rhodes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rhodes

Autonvuokraus Ródoksella on kokemisen arvoinen juttu. Kreikka ja sen suosittu saari Ródos ovat jo vuosikymmenien ajan houkutelleet turisteja uimarannoillaan ja vilkkaalla yöelämällään. Kun vuokraat ajoneuvon Sixtin kautta, koet ne ja vielä paljon muuta. Matkaseurueesi kokoonpanosta ja matkasi luonteesta riippuen voit valita käytöösi vaikkapa henkilöauton, farmarin tai maasturin. Ehkäpä sinua kiinnostaa tutustua saareen vauhdikkaalla urheiluautolla tai avoautolla? Autokalustomme on aina uutta ja luotettavaa. Voit valita tietyn automallin tai -merkin sijaan ajoneuvon kategorian.

 
 • Rhodes Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Diagoras Airport
  851 00 Rhodes

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Rhodes Samata

  Sixt Autonvuokraus
  Sahtouri Coast
  85101 Rhodes

  ma. - pe.11:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autovuokraamollamme on pitkät perinteet

Vuonna 1912 perustettu Sixt toimii jo yli sadassa maassa, ja kauttamme löydät juuri sinun matkasi luonteeseen sopivat ajoneuvot sekä lisälaitteet ja -palvelut, kuten vakuutukset, turvaistuimet ja navigaattorit. Autonvuokraus Ródoksella on vaivatonta. Tutustu valikoimaamme etukäteen netissä ja tee varauksesi jo tänään. Näin saat vuokra-auton käyttöösi heti saarelle saavuttuasi. Autonvuokraus Ródoksella antaa matkaasi joustavuutta ja voit tehdä suunnitelmat oman mielenkiintosi mukaan.

Vuokra-autolla näet enemmän

Vaikka tämä Kreikan saari on mielletty perinteisesti pakettilomakohteeksi, myös omatoimilomalainen saa saaresta paljon irti. Vuokra-autolla Ródoksella voit kiertää vaikkapa koko saaren pitkin sen upeita rantoja ja poiketa haluamiisi kohteisiin. Välimatka pohjoisosissa sijaitsevasta Rodoksen kaupungista saaren eteläisimpään kohteeseen Prasonisiin on noin sata kilometriä, ja tiet ovat pääosin hyvässä kunnossa. Myös patikoijille, sukeltajille ja pyöräilijöille saari tarjoaa hyvät mahdollisuudet ja kun sinulla on ajoneuvo käytössäsi, pääset näihin harrastuspaikkoihin vaivattomasti. Lapsiperheille Ródos tarjoaa monenlaista aktiviteettia, kuten Falirakin vesipuiston, niemen kärjessä sijaitsevan akvaarion ja Petaloudes perhoslaakson saaren sisäosissa. Mandraki-satamasta voit lähteä päiväretkelle esimerkiksi Symin tai Kosin lähisaarille. Saarella on useita antiikin Kreikan aikaisia kohteita. Vanhankaupungin sisältä löydät Afroditen temppelin rauniot. Lindoksen muinoinen akropolis sijaitsee korkealla kukkulalla, jonne voit matkata vaikkapa aasin kyydissä. Parhaiten säilynyt antiikin kaupungeista on Kamiros, joka sijaitsee sisämaassa, lähellä länsirannikkoa. Kuten huomaat, saari on täynnä nähtävää ja koettavaa. Autovuokraamomme Ródoksella on valmiina auttamaan sinua, tervetuloa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service