Autonvuokraus
Santorini
Piilota
Kreikka // Santorini
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Santorini

Sixt Autovuokraamosta Santorinilta vuokraat vaivattomasti käyttöösi niin perinteisen henkilöauton tai farmarin kuin maastoajossa lyömättömän maasturin tai vaikkapa luksusta henkivän avo- tai urheiluautonkin. Sinun kannattaa kuitenkin tutustua ajoneuvovalikoimiimme ennen toimipisteen valintaa, sillä vuokra-autovalikoimamme saattavat vaihdella eri toimipisteidemme välillä. Asioidessasi kanssamme voit myös valita itsellesi parhaiten sopivan asiointitavan, sillä autonvuokraus Santorinilla onnistuu niin vierailemalla jossakin saaren toimipisteestämme tai vaihtoehtoisesti myös etukäteen verkkosivujemme kautta, mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa soittamalla meille.

 
 • Thíra Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Santorini Fira

  Sixt Autonvuokraus
  25th March street
  847 00 Santorini

  ma. - su.10:00 - 18:00
  Juhlapyhä10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin laadukas autonvuokraus Santorinilla

Autovuokraamomme Santorinilla palvelevat sinua joustavin aukioloajoin niin vuokra-auton kuin erilaisten lisäpalveluidenkin hankintaan liittyvissä asioissa. Tarvittaessa autamme sinua aina valitsemaan vuokra-autoosi tarpeelliset lisäpalvelut. Jos esimerkiksi suunnittelet kiertäväsi saaren vuokra-autolla, kehotamme sinua hankkimaan vuokra-autoosi navigaattorin varmistamaan mahdollisimman sujuvan matkan. Mikäli taas matkustat lasten kanssa, autamme sinua valitsemaan parhaiten sopivat lastenistuimet tai turvakaukalot monipuolisesta valikoimastamme. Halutessasi voimme myös neuvoa sinua hankkimaan lisäturvaa vuokra-autoosi, vaikka kaikki vuokra-automme ovat tietysti jo valmiiksikin perusteellisesti vakuutettuja. Olethan myös huomannut, että takaamme sinulle valitsemasi autokategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automallia tai -merkkiä.

Nauti matkailusta vuokra-autolla Santorinilla

Kreikka on tunnettu upeista saaristaan, mutta kaikkein kauneimmaksi niistä kutsutaan Egeanmeren kuvankaunista Santorinia. Saarelle matkustaessa vuokra-auto voi osoittautua erittäin hyödylliseksi, sillä sen avulla vaikka koko saaren kiertäminen onnistuu helposti, pinta-alaltaan Santorini on vain noin 75 neliökilometrin kokoinen. Ajamalla omatoimisesti saaren ympäri pääsee helposti näkemään upeasti vaihtelevat maisemat. Siinä missä saaren länsiosaa hallitsee vuoristoinen maisema, ovat rannikot tunnettuja toinen toistaan upeammista rannoista. Vuokra-autolla matka taittuu Santorinilla helposti niin saaren suosituimmille rannoille Kamáriin ja sen lähistölle kuin myös illanviettopaikoistaan sekä shoppailumahdollisuuksistaan tunnettuun pääkaupunki Firáan. Firán lähistöllä sijaitsee myös tulivuoren romahduksessa syntynyt laguuni, jota vuokra-autolla kannattaa suunnata katsomaan. Saaren rannoillakaan ei tarvitse tyytyä pelkkään loikoiluun, vaan tarjolla on muun muassa erilaisia vesiaktiviteettejä. Mikäli kuitenkin mielii suunnata rauhalliselle rannalla, kannattaa navigaattoriin määränpääksi asettaa Perivolosin ranta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service