Autonvuokraus
Thíra Lentoasema
Piilota
Kreikka // Santorini // Thíra Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Thíra Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini GR +30-2286440064
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: JTR
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 

Maailmanlaajuisesti tunnettu ja luotettu Sixt Autovuokraamo Thiran lentoasemalla tarjoaa asiakkailleen monipuolisen vuokra-autovalikoiman sekä lukuisia erilaisia käytännöllisiä lisäpalveluita ja -vakuuksia. Vuokra-auton Thiran lentoasemalta saatkin helposti käyttöösi toimipisteestämme, joka sijaitsee aivan lentoaseman ulkopuolella, helposti havaittavalla paikalla. Kyseisen toimipisteemme vuokra-autovalikoimaan kuuluvat niin kiiltelevät avo- ja urheiluautot, käytännöllisyyttä uhkuvat maasturit kuin taloudelliset henkilöautot ja farmaritkin. Voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan ajoneuvon joko tutustumalla valikoimaamme itse tai pyytämällä apua toimispisteestämme.

Lisätietoa autonvuokrauksesta Thiran lentoasemalta

Autonvuokraus Thiran lentoasemalta on mahdollista monin tavoin, mutta suosittelemme, että teet varauksen haluamaasi ajoneuvokategoriaan kuuluvasta vuokra-autosta jo etukäteen esimerkiksi puhelimitse tai nettisivujemme varauspalvelua hyödyntäen. Mikäli varaus on tehty etukäteen, voit nimittäin noutaa varaamasi ajoneuvon myös toimipisteemme aukioloaikojen ulkopuolella. Huomaathan kuitenkin, että takaamme sinulle nimenomaan varaamasi kategorian mukaisen vuokra-auton, emmekä esimerkiksi tiettyä merkkiä tai mallia. Saaren itärannikolla Monolithoksen alueella sijaitsevan Thiran lentoaseman (JTR) ohella löydät toimipisteemme myös Firan kaupungista, jonne lentoasemalta, joka tunnetaan myös nimellä Santorinin lentoasema, on matkaa noin kuusi kilometriä eli ajamalla vain noin kymmenisen minuuttia.

Vuokra-autolla ajellen nautit Santorinin upeista maisemista joustavasti

Kreikkaan kuuluvalla Thiran eli Santorinin saarella liikkuminen sujuu parhaiten vuokra-autolla, jonka avulla voit halutessasi kiertää vaikka koko noin 75 neliökilometrin kokoisen ja Kreikan kauneimmaksikin tituleeratun saaren Egeanmerellä. Ajamalla pääset nauttimaan saaren monipuolisista maisemista, jotka länsiosassa ovat vuoristoisia poiketen saaren muusta maisemasta. Ehdottomasti poikkeamisen arvoinen paikka on saaren keskus Fira, joka sijaitsee tulivuoren romahtaessa muodostuneen laguunin reunalla ja josta on loistavat ajoyhteydet ympäri saarta. Parin kilometrin päässä kaupungista sijaitsee myös Imeroviglin kylä, missä kohoaa mahtava Skarosin puolustuslinnoitus. Samalla matkalla voi tutustua hyvin myös Theoskepastin kirkkoon ja sieltä levittäytyviin maisemiin. Eräs Santorinin suosituimmista kohteista ovat myös vuokra-autolla helposti saavutettavat minolaisen kaupungin jäänteitä esittelevät Akrotirin kaivaukset saaren eteläkärjessä. Mielenkiintoinen vierailukohde on myös saaren pohjoiskärjen Oia, missä voi tehdä ostoksia, nauttia hyvästä ruuasta tai vain ihailla upeita maisemia. Saaren parhaat rannat taas löytyvät Kamarista ja sen läheisyydestä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Thíra Lentoasema JTR Road Messaria, Ancient Thira 84700 Santorini 36.405741, 25.470202 +30-2286440064

Sixt-toimipiste Thíra Lentoasema JTR

Road Messaria, Ancient Thira
84700 Santorini
 
Puhelinnro +30-2286440064

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service