Autonvuokraus
Zakynthos
Piilota
Kreikka // Zakynthos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Zakynthos

Sixt Autovuokraamo Zakynthoksella auttaa sinua tekemään matkastasi sujuvan. Meiltä voit vuokrata haluamasi ajoneuvon. Valikoimistamme löytyy esimerkiksi suuremmille ryhmille minibusseja, tyylikkäästä matkustamisesta pitäville avoautoja ja vaikkapa perheille soveltuvia farmareita ja maastoautoja. Tutustu laajaan ja laadukkaaseen ajoneuvovalikoimaamme ja tee varauksesi etukäteen. Näin saat auton käyttöösi heti saarelle saavuttuasi.

 
 • Zákynthos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Odos Aerodromiou
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zakynthos

  Sixt Autonvuokraus
  Odos Aerodromiou
  291 00 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zákynthos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Lomvardou street 25
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Meiltä löydät myös lisälaitteet

Autonvuokraus Zakynthoksella on helppoa ja joustavaa. Voit valita haluamasi ajoneuvokategorian sen sijaan, että voimme taata tiettyä automallia tai -merkkiä. Ajoneuvomme ovat aina uusia ja luotettavia. Saat niihin myös monipuoliset lisälaitteet ja -palvelut. Vieraassa maassa ajaessa vakuutus antaa mielenrauhaa ja saat sen helposti kauttamme. Meiltä löydät myös GPS-navigaattorin ja lasten turvaistuimet, kuten myös luvan lisäkuljettajalle. Kreikka ja sen kaunis Zakynthoksen saari ovat valmiina seikkailujasi varten ja me Sixtillä autamme sinua toteuttamaan ne turvallisesti ja helposti!

Ota kaikki irti vuokra-autosta

Autonvuokraus Zakynthoksella on helpoin tapa nähdä tätä upeaa saarta. Zakynthos tunnetaan erityisesti vaaleahiekkaisista ja matalista rannoistaan sekä kauniin turkoosista vedestään. Parhaat pitkät hiekkarannat löytyvät saaren etelä- ja itäosista, keskiosa on tunnettu idyllisistä ja aitoa kreikkalaista tunnelmaa henkivistä pikkukylistään, kun taas pohjoisosassa kulkee upea maisemareitti. Kun sinulla on vuokra-auto käytössäsi, liikut omassa aikataulussasi paikasta toiseen ja etsit sinua eniten miellyttävät rannat ja kohteet. Kierrät helposti vaikkapa koko saaren, sillä rantatietä ajaen matkaa tulee vain sata kilometriä. Saaren pääkaupunki on Zakynthos. Sen rantaa pitkin kulkee Aleksándru Románu -katu, jolta löydät parhaat ravintolat, kahvilat, putiikit ja liikkeet. Kaupungin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ovat munkkien rakentama Agios Nikólaoksen kirkko ja jälkibysanttilaisen taiteen museo Solomósin aukion reunamalla. Zakynthoksen saaren ehkä yksi mieleenpainuvimpia kohteita on Laganásin lahti, joka on itse asiassa merikansallispuisto. Sen alueella asuu kaksi uhanalaista lajia, nimittäin Välimeren munkkihylje ja valekarettikilpikonna. Vuokra-auto Zakythoksella mahdollistaa retkesi näihin ja moniin mielenkiintoisiin saaren kohteisiin. Tervetuloa, autamme sinua autovuokraamossamme Zakynthoksella tekemään matkastasi joustavan ja vaivattoman!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service