Autonvuokraus
Zákynthos Lentoasema
Piilota
Kreikka // Zakynthos // Zákynthos Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zákynthos Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Odos Aerodromiou
  29100 Zakynthos GR +30-2695024212
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ZTH
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Zakynthosin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Zakynthosin lentokentällä auttaa sinua tutustumaan kuvankauniiseen kohteeseen kiireettömästi ja omien toiveidesi mukaan! Hyppää valitsemasi vuokra-auton kyytiin heti Zakynthosin lentokentältä. Henkilöautolla pääset liikkumaan saarella vaivattomasti, farmarin kyytiin puolestaan mahtuu vaikka koko perhe. Tarjoamme myös tyylikkäät avoautot ja vaativaan maastoon sopivat maasturit. Valitsitpa minkä vuokra-auton tahansa, Sixt Autovuokraamo tarjoaa sinulle turvallisen vuokrauskokemuksen. Autonvuokraus alkaa Zakynthosin lentokentällä ja sinä päätät loput, sillä tarjoamme vapaat ajokilometrit.

Autonvuokraus Zakynthosin lentokentällä

Zakynthosin kansainvälinen lentokenttä Dionysios Solomos, lyhennettynä ZTH, sijaitsee Zakynthosin kaupungista viisi kilometriä etelään. Aloita lomasi vaivattomasti ajamalla kaupunkiin vain 15 minuutissa. Sixt Autovuokraamolla on toimipiste myös Zakynthosin kaupungissa. Heräsikö kysyttävää? Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, mikäli haluat lisätietoja autonvuokrauksesta Zakynthosin lentokentällä. Vuokra-auton varauksen hoidat helposti netissä tai puhelimitse.

Nauti vehreästä väriloistosta Zakynthosin saarella

Joonianmerellä sijaitseva Zakynthos on vehreän luonnon ja väriloiston tarjoava lomakohde. Se on Kreikan länsipuolen saarista kolmanneksi suurin, tarjoten paljon nähtävää. 400 neliökilometrin kokoiseen saareen tutustut vaivattomasti vuokra-autolla, ja tästä kohteesta nauttii koko perhe. Sixtin lisäpalveluista voit valita GPS-navigaattorin suunnistamisen helpottamiseksi tai perhelomalle kätevät lastenistuimet.

Zakynthosin kaupunki on täynnä pieniä putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Rantaviivan suuntaisesti kulkee katu Aleksandru Romanu, jota kulkiessa paikallisten elämä tulee tutuksi. Agios Markosin ja Solomosin aukion ympärillä on kaupungin tärkeimmät rakennukset ja museot. Jälkibysanttilaisen taiteen museoon kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman ikoneita ja freskoja. Myös munkkien 1700-luvulla rakentama Agios Nikolaoksen kirkko lukeutuu kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin.
Kaipaatko unohtumattomia kokemuksia? Zakynthosiin pohjoisrannalla sijaitsee Sinisiksi luoliksi kutsutut meriluolat, jollaisia ei monessa muussa kohteessa näe. Luolille ajaa kaupungista noin 50 minuutissa. Valekarettikilpikonnien voi nähdä pesivän Laganaksenlahdella, jonne on matkaa kaupungista noin 10 kilometriä. Myös tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Navagion ranta on suosittu retkikohde laivanhylkyineen. Rantalomasta haaveilevan kannattaa lähteä saaren etelä- ja itäosan pitkille hiekkarannoille. Saarella on rantaviivaa noin sata kilometriä, jota pitkin vuokra-autolla ajellessa voi ihailla maisemia ja poiketa pikkukyliin nauttimaan autenttisesta kreikkalaisesta tunnelmasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zákynthos Lentoasema ZTH Odos Aerodromiou 29100 Zakynthos 37.754396, 20.888919 +30-2695024212

Sixt-toimipiste Zákynthos Lentoasema ZTH

Odos Aerodromiou
29100 Zakynthos
 
Puhelinnro +30-2695024212

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service