Autonvuokraus
Dubrovnik
Piilota
Kroatia // Dubrovnik
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dubrovnik

Sixtin autonvuokraus Dubrovnikissa on oiva tapa tutustua tarkemmin kauneudellaan häikäisevään Kroatiaan. Valikoimaamme kuuluvat kaupunkiajossa kätevät pienet henkilöautot, jotka helpottavat monin tavoin myös paikallisten asukkaiden elämää. Tilavammat farmarit ovat hyödyllisiä lomailevalle ja paljon harrastavalle perheelle. Näihin autoihin mahtuu suurempikin määrä matkatavaroita tai tilaa vieviä harrastusvälineitä. Voit vuokrata valikoimasta tasokkaan maasturin, jolla on mukava ajaa myös vaikeakulkuisemmilla kyläteillä. Autovalikoimamme avoautot ja edustavat urheiluautot antavat miellyttävän ajokokemuksen. Auton vuokraaminen on kätevä tapa hankkia kulkuväline myös yritysmaailman tarpeisiin, pakettiautomme sopivatkin monenlaisten tavaroiden kuljetukseen.

 
 • Dubrovnik Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Dubrovnik, Cilipi
  20117 Dubrovnik

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Dubrovnik/Hotel Rixos

  Sixt Autonvuokraus
  Liechtensteinov Put 3
  20000 Dubrovnik

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Dubrovnikissa antaa vapautta liikkumiseen

Autonvuokraus Dubrovnikissa onnistuu lentokentältä tai Hotel Rixosta. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat mielellään tarvittaessa. Vuokraamasi auto voidaan noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Valintasi voi olla taloudellinen henkilöauto, jolla liikut vaivatta kaupungin vilinässä. Tilavaa farmaria tai pakettiautoa voivat käyttää yhtä hyvin yritykset, lomailijat kuin paikalliset asukkaatkin. Tyylikkäällä avoautolla tai urheiluautolla voit kiitää bisnestapaamisiin tai nauttia muuten vaan ylellisestä ajomukavuudesta. Kun varaat vuokra-auton Dubrovnikista, voit ottaa lisäksi vaikkapa käytännöllisen GPS-navigaattorin ja turvallisen lastenistuimen. Voit valita myös vakuutuksia ajoneuvon vuokrauksen yhteydessä. Emme kuitenkaan voi luvata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia vuokrattavasta autosta, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Tee ikimuistoinen maisemakierros vuokra-autolla Dubrovnikissa

Kun vanhan kaupungin sokkelot on koluttu ja ihailtu historiallisia palatseja, on mukava suunnata vuokratulla autolla kohti avarampia maisemia. Autovuokraamomme Dubrovnikissa tarjoaa käyttöösi mieleisesi ajoneuvon, jolla pääset tutustumaan omatoimisesti tähän Kroatian kauneimpiin kuuluvaan alueeseen. Tällä alueella on viehättäviä rantoja, kyliä ja laaksoja, jotka houkuttelevat itsenäisesti autoilevaa matkailijaa. Tämä osa Adrianmeren rannikkoa on kokemisen arvoinen. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee myös viehättävä Cavtat, jonka rantakadulle voi pysähtyä maistelemaan vaikkapa herkullista kalaa ja äyriäisiä. Siellä voi myös snorklata vaikka koko perheen voimin, sekä tutkia rannan lähistöllä olevia laivojen hylkyjä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service