Auton vuokraus toimipisteestä Dubrovnik Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Dubrovnik Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Dubrovnik Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Dubrovnik Lentoasema

Osoite

Airport Dubrovnik, Cilipi, 20117 Dubrovnik, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Dubrovnik Lentoasema

Sixt autovuokraamo Dubrovnikin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Dubrovnikin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Dubrovnikin lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löydät vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat pienet ja näppärät henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit perheille, minibussit suuremmalle seurueelle tai nelivedot, joilla ajaminen onnistuu myös huonommilla teillä. Voit valita vuokra-autoon lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa pitempiä matkoja, voit valita vuokra-autollesi rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalta voit ottaa kattavan vakuutuksen. Tämä on suositeltavaa erityisesti nuorille ja kokemattomille kuljettajille. Sixt tekee ajamisesta lentoasemalta hotelliisi miellyttävää. Kun koneesi laskeutuu Dubrovnikin lentoasemalle, DBV, olemme siellä palvelemassa sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos etsit lomaasi hieman luksusta, on valintasi silloin luksusauto tai urheiluauto, jotka molemmat kääntävät takuulla monen pään.
Autonvuokraus Dubrovnikin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Autonvuokraus Dubrovnikin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Dubrovnikin lentoasema sijaitsee Cilipin alueella, noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee noin kahta miljoonaa turistia vuosittain. Kaikki autovuokraamot sijaitsevat aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä. Voit käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet toimipisteeltämme. Auto myös palautetaan samaan paikkaan. Toimipisteemme on avoinna aikaisesta aamusta myöhään iltaan asti. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeuduttua. Autolla liikkuminen helpottaakin matkustamista paikasta toiseen huomattavasti, joten miksi sinäkin et tekisi lomastasi hieman helpompaa.
Näe kaupungin parhaat nähtävyydet vuokra-autolla

Näe kaupungin parhaat nähtävyydet vuokra-autolla

Autonvuokraus Dubrovnikin lentoasemalla kannattaa monestakin syystä. Koska kaupunki on suhteellisen iso, voivat välimatkat olla pitkiä. Kaupunki on tunnettu upeista rannoistaan ja kirkkaasta syvän sinisestä merestä. Vanhakaupunki on luokiteltu UNESCON maailmanperintökohteeksi, joten se on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde. Muita suosittuja vierailukohteita kaupungissa ovat Dominikaaniluostari, -museo ja -kirkko sekä Mincetan linnoitus, joka on rakennettu jo 1400-luvun puolivälissä. Perheen pienimmät ihastuvat takuulla kaupungin upeaan akvaarioon. Suuntaa siis lomallasi Kroatiaan nauttimaan auringosta ja rannalla makoilusta. Meiltä saat vuokra-auton, jotta sinun lomasi olisi helpompi. Ota vuokra-auto Dubrovnikin lentoasemalta ja aloita kaupungin tutkiminen jo matkalla hotellille.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dubrovnik Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dubrovnik Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dubrovnik Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dubrovnik Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dubrovnik Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 587 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dubrovnik Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dubrovnik Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dubrovnik Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?