Auton vuokraus alueella Dubrovnik

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Dubrovnik

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Dubrovnik Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Dubrovnik

Sixtin autovuokraamo Dubrovnikissa antaa vapautta liikkumiseen

Sixtin autovuokraamo Dubrovnikissa antaa vapautta liikkumiseen

Sixtin autonvuokraus Dubrovnikissa on oiva tapa tutustua tarkemmin kauneudellaan häikäisevään Kroatiaan. Valikoimaamme kuuluvat kaupunkiajossa kätevät pienet henkilöautot, jotka helpottavat monin tavoin myös paikallisten asukkaiden elämää. Tilavammat farmarit ovat hyödyllisiä lomailevalle ja paljon harrastavalle perheelle. Näihin autoihin mahtuu suurempikin määrä matkatavaroita tai tilaa vieviä harrastusvälineitä. Voit vuokrata valikoimasta tasokkaan maasturin, jolla on mukava ajaa myös vaikeakulkuisemmilla kyläteillä. Autovalikoimamme avoautot ja edustavat urheiluautot antavat miellyttävän ajokokemuksen. Auton vuokraaminen on kätevä tapa hankkia kulkuväline myös yritysmaailman tarpeisiin, pakettiautomme sopivatkin monenlaisten tavaroiden kuljetukseen. Autonvuokraus Dubrovnikissa onnistuu lentokentältä tai Hotel Rixosta. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat mielellään tarvittaessa. Vuokraamasi auto voidaan noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Valintasi voi olla taloudellinen henkilöauto, jolla liikut vaivatta kaupungin vilinässä. Tilavaa farmaria tai pakettiautoa voivat käyttää yhtä hyvin yritykset, lomailijat kuin paikalliset asukkaatkin. Tyylikkäällä avoautolla tai urheiluautolla voit kiitää bisnestapaamisiin tai nauttia muuten vaan ylellisestä ajomukavuudesta. Kun varaat vuokra-auton Dubrovnikista, voit ottaa lisäksi vaikkapa käytännöllisen GPS-navigaattorin ja turvallisen lastenistuimen. Voit valita myös vakuutuksia ajoneuvon vuokrauksen yhteydessä. Emme kuitenkaan voi luvata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia vuokrattavasta autosta, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Tee ikimuistoinen maisemakierros vuokra-autolla Dubrovnikissa

Tee ikimuistoinen maisemakierros vuokra-autolla Dubrovnikissa

Kun vanhan kaupungin sokkelot on koluttu ja ihailtu historiallisia palatseja, on mukava suunnata vuokratulla autolla kohti avarampia maisemia. Autovuokraamomme Dubrovnikissa tarjoaa käyttöösi mieleisesi ajoneuvon, jolla pääset tutustumaan omatoimisesti tähän Kroatian kauneimpiin kuuluvaan alueeseen. Tällä alueella on viehättäviä rantoja, kyliä ja laaksoja, jotka houkuttelevat itsenäisesti autoilevaa matkailijaa. Tämä osa Adrianmeren rannikkoa on kokemisen arvoinen. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee myös viehättävä Cavtat, jonka rantakadulle voi pysähtyä maistelemaan vaikkapa herkullista kalaa ja äyriäisiä. Siellä voi myös snorklata vaikka koko perheen voimin, sekä tutkia rannan lähistöllä olevia laivojen hylkyjä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Dubrovnik
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Dubrovnik?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dubrovnik sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Dubrovnik.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Dubrovnik?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Dubrovnik. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 789 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Dubrovnik
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Dubrovnik?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Dubrovnik?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Dubrovnik?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Dubrovnik

Näytä lisää