Auton vuokraus toimipisteestä Tivat Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Tivat Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tivat Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tivat Lentoasema

Osoite

Airport Terminal, 85320 Tivat, Montenegro
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Tivat Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Tivatin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Tivatin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Tivatin lentoasemalla tarjoaa helppoa ja sujuvaa autonvuokrausta tässä kuvankauniissa kohteessa! Meiltä löydät joka budjettiin sopivat vuokra-autot näppäristä henkilöautoista laadukkaisiin maastureihin ja tilaviin minibusseihin. Kaikki vuokra-automme Tivatin lentokentällä ovat ilmastoituja, ja niihin kuuluu 100 vapaata ajokilometriä yhtä vuokrauspäivää kohden. Lisäpalveluillamme teet matkastasi vieläkin mukavamman. Tivatissa ensimmäistä kertaa matkustava valitsee GPS-navigaattorin suunnistukseen, lastenistuimet tuovat turvaa koko perheen matkoille ja lisäkuljettajapalvelumme helpottaa ajoa isossa seurueessa. Sixtin kautta autonvuokraus Tivatin lentoasemalla sujuu vuosien kokemuksella ja asiantuntemuksella. Hyppää kyytiin!
Autonvuokraus Tivatin lentoasemalla

Autonvuokraus Tivatin lentoasemalla

Tivatin lentokenttä, TIV, sijaitsee neljä kilometriä Tivatin kaupungista etelään. Vältä matkastressi taksijonoineen ja aja kaupunkiin vuokra-autolla vain 10 minuutissa. Tee vuokra-auton varaus helposti verkkosivuillamme tai puhelimitse. Huomaathan varausta tehdessäsi, että voimme taata sinulle haluamasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Varaustasi vastaava vuokra-auto odottaa sinua, kun saavut kohteeseen. Toimipisteemme sijaitsee lentokentän päähallissa, mistä henkilökuntamme ohjaa sinut ajoneuvollesi. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrausta Tivatin lentoasemalla koskien, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Koe kaunis ja ylellinen Tivat vuokra-autolla

Koe kaunis ja ylellinen Tivat vuokra-autolla

Tivat on kaunis pikkukaupunki Montenegrossa Adrianmeren rannikolla, Kotorinlahden rannalla. Tänne tullaan viettämään luksuslomaa merellisiin maisemiin. Erityisesti kohde houkuttelee purjehtijoita, eikä syyttä, sillä Tivatin satama tarjoaa upeat ja modernit puitteet huvijahdeille. Vaikka et olisikaan purjehduslomalla, sataman ylellisissä ravintoloissa kannattaa pistäytyä illallisella. Satama-alueelta löydät myös lukuisia tasokkaita hotelleja, kauppoja sekä gallerioita. Palmujen reunustamalla rantakadulla liikkuessa voit pysähtyä juuri sinulle mieleisissä kohteissa.Kun haluat rentoutua, aja vuokra-autolla satamasta viisi kilometriä rantaviivaa etelään Kalardovoon, lähelle lentokenttää, missä pieni ja suojainen uimaranta tarjoaa sopivasti omaa rauhaa auringonottoon ja uimiseen. Myös Plavi Horizonti Adrianmeren rannalla, puolen tunnin ajomatkan päässä Tivatin kaupungista, lukeutuu alueen suosituimpiin hiekkarantoihin. Mikäli kaipaat vaihtelua maisemiin, aja 40 minuutissa myös Kotoriin, Montenegron helmeksi kutsuttuun lomakohteeseen lähellä Tivatia. Kotorissa voit nauttia keskiaikaisesta arkkitehtuurista vanhassa kaupungissa, rentouttavasta rantaelämästä Kotorinlahden rannalla tai ajaa ylös vehreille kukkuloille ihailemaan huikeita maisemia. Sixtin vuokra-autolla teet matkastasi juuri sinun näköisesi, ja tutustut kohteisiin rauhassa omaan tahtiisi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tivat Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tivat Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tivat Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tivat Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tivat Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 267 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster
Dacia Duster

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tivat Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tivat Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tivat Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?