Autonvuokraus
Istrien
Piilota
Kroatia // Istrien
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Istrien

Sixtin Autovuokraamosta vuokratulla vuokra-autolla liikut Istriassa helposti ja voit valita omat aikataulusi sekä reittisi, mikä on suuri etu niin työmatkalaiselle, lomailijalle tai muussa tarkoituksessa alueelle tulevalle. Vuokrauspisteemme Pulan lentoasemalla tarjoaa valittavaksesi vuokra-autovalikoiman, johon kuuluu taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, raskaampaankin ajoon sopivat nelivedot sekä suurempien tavara- tai ihmismäärien kuljetukseen käyvät pakettiautot. Autokalustoomme voit tutustua verkkosivuillamme tai voit olla yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään valitsemaan tarkoitukseesi sopivimman ajoneuvon, jotta autonvuokrauksesta Istriassa tulee sinulle mahdollisimman sujuvaa.

 
 • Pula Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-auto lisäpalveluilla on sijoitus joka kannattaa

Jos olet tullut Istriaan työmatkalle tai tapaamaan uuteen kotiin muuttanutta serkkuasi, GPS-navigaattori auttaa varmistamaan, että olet juuri siellä, missä pitääkin ja suuntasi on vierailla teillä oikea. Se on yksi monista Sixtin tarjoamista lisäpalveluista, jotka pyrkivät tekemään vuokra-autosi käytöstä entistä miellyttävämpää. Perhelomalle tulleet vanhemmat arvostavat turvallisia lastenistuimia, ja lisäkuljettajan nimeäminen on järkevää, jos ajamisessa haluaa vuorotella. Myöskin lisävakuutusten ottaminen yllättävien tilanteiden varalta saattaa rauhoittaa matkailijan mieltä. Kun varaat Sixtin Autovuokraamosta Istriassa vuokra-autoa, muista valita mieleisesi lisäpalvelut. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Vuokra-autolla merenrantaan, vuorille tai kaupunkiajelulle

Kroatian Istriassa on paljon nähtävää pikkukaupungeista vuoristomaisemiin ja merenrantoihin ja kooltaan noin Helsingin pinta-alaa vastaava alue on helppo saada haltuun oman vuokra-auton kyydissä lyhyiden välimatkojen ansiosta. Vuokratessasi auton voit tutustua historialliseen Pulan kaupunkiin ja sen kuuluisaan amfiteatteriin tai Istrian kuuluisampaan kohteeseen Poreciin ja nähdä sen keskiaikaiset kujat hienoine kirkkoineen ja rakennuksineen. Istrian rannikon rantalomakohteita valkoisine hiekkoineen ovat Rovinj, Opatija ja Rabac, joista viimeisin on tunnetuin, ja se on ollutkin rantalomakohteena jo 1800-luvulta lähtien. Istria on lähellä Italiaa ja sitä kutsutaankin Kroatian Toscanaksi, sillä sen teitä reunustavat oliivi- viiniviljelmät, sekä sen arkkitehtuuri ja ruoka muistuttavat kovasti naapurimaasta. Hyviä teitä on mukava ajella ja nähtävyydet eivät lopu kesken, joten autonvuokraus Istriassa on suositeltava asia. Ole siis yhteydessä asiakaspalveluumme ja varaa vuokra-auto matkallesi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service