Auton vuokraus toimipisteestä Pula Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Pula Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Pula Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Pula Lentoasema

Osoite

Apt. Pula, Valtursko Polje 210, 52100 Pula, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Pula Lentoasema

Sixt autovuokraamo Pulan lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Pulan lentoasemalla

Autonvuokraus Pulan lentoasemalta on erinomainen tapa tutustua kaupunkiin helposti. Sixtin toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla lentokentällä heti saapuvien terminaalin lähettyvillä, joten voit ajaa hotellillesi heti saavuttuasi. Meillä on tarjota erinomainen valikoima ajoneuvoja aina tavallisista henkilöautoista urheiluautoihin, nelivetoautoihin ja katumaastureihin. Suuremmille seurueille sopivat hyvin minibussit ja pakettiautot, jotka nekin saat meiltä. Voit lisätä vuokra-autopakettiisi esimerkiksi rajoittamattoman kilometrimäärän. Se on hyvä vaihtoehto, jos aiot tehdä pidempiä matkoja. Kaiken kattava vakuutus on myös erittäin suositeltavaa. Kun kohteesi on Pulan lentoasema, PUY, on henkilökuntamme valmiina auttamaan sinua.
Autonvuokraus Pulan lentoasemalla käy näppärästi

Autonvuokraus Pulan lentoasemalla käy näppärästi

Pulan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on monien suurten lentoyhtiöiden käyttämä. Sen kautta kulkee vuosittain noin puolisen miljoonaa turistia. Etukäteen vuokrattujen autojen avaimet, paperit ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltämme ja ne myös palautetaan sinne. Jos olet kiinnostunut palauttamaan auton aukioloaikojen ulkopuolella, tulee sinun sopia tästä ennakkoon. Auton vuokraaminen onnistuu parhaiten joko netissä tai puhelimitse. Ainoastaan ennakkoon varaamalla voit varmistaa saavasi mieleisesi auton. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Kaupunkiin tutustuminen onnistuu parhaiten vuokra-autolla

Kaupunkiin tutustuminen onnistuu parhaiten vuokra-autolla

Kroatian Pula on Istrian niemimaan suurin kaupunki. Se on myös erinomainen paikka tutustua niemimaan muinaiseen historiaan, joka on hyvin moninainen. Turistien keskuudessa suosituimpia paikkoja ovat muun muassa amfiteatteri, Augustuksen temppeli ja Sergiuksen riemukaari. Amfiteatteri on maailman kuudenneksi suurin. Sieltä löytyy myös museo ja maanalainen näyttely. Lapsiperheet ovat taatusti kiinnostuneita akvaariosta. Antiikin aikaisen rakennuksen sisällä sijaitsevassa akvaariossa on erilaisia kaloja ja muitakin mereneläviä. Hercules-portti taas on suosittu maamerkki, joka on rakennettu romaanista tyyliä kunnioittaen ja Augustuksen temppeli on hyvin säilynyt roomalainen arkkitehtoninen rakennus. Kaikkiin näihin tutustuminen onnistuu kätevimmin vuokra-autolla. Kun otat vuokra-auton Pulan lentoasemalta, pääset nauttimaan lomastasi heti ensihetkistä lähtien. Vuokra-auto helpottaa kulkemista paikasta toiseen, eikä sinun tarvitse suunnitella jokaista retkeä etukäteen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pula Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Pula Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pula Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pula Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pula Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 269 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pula Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pula Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pula Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Pula Lentoasema

Näytä lisää