Auton vuokraus toimipisteestä Porec/Hotel Porec

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Porec/Hotel Porec

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Porec/Hotel Porec alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Porec/Hotel Porec toimipaikkaan

Osoite

Rade Koncara 1, 52440 Porec, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Porec/Hotel Porec

Vietä onnistunut loma Porecissa ottamalla alle vuokra-auto Sixtiltä

Vietä onnistunut loma Porecissa ottamalla alle vuokra-auto Sixtiltä

Uudet vuokra-autot ja ystävällinen henkilökunta odottavat sinua Sixt Autovuokraamo Porec Hotel Porecissa, jonne kannattaa suunnata kun suunnitteilla on autonvuokraus. Sijaitsemme kivenheiton päässä vanhasta kaupungista ja satamasta, josta kävellen matka tänne kestää vain muutaman minuutin. Myös monet hotellit sijaitsevat kävelyetäisyydellä palvelupisteestämme. Saavutko kaupunkiin lentäen? Pulan kansainvälsieltä lentoasemalta on matkaa Poreciin noin 45 minuuttia taksilla. Bussilla pääsee myös edullisesti perille niin lentoasemalta kuin muualtakin Kroatiasta. Sixt Autovuokraamomme Porec Hotel Porec on helppo löytää, sillä sijaitsemme aivan linja-autoaseman vieressä.Ota kaikki irti Pohjois-Kroatian suosituimmasta lomapaikasta vuokraamalla auto. Saat kiertää nähtävyydet oman aikataulusi mukaan, pääset pois turistimassojen luota niin halutessasi ja voit tehdä pidempiä päiväretkiä rannikolle tai sisämaan vuoristoiseen luontoon. Meillä on taloudellisia henkilöautoja, jotka sopivat päiväretkiin, pidempiin kiertoajeluihin ja työmatkoihin. Lisää varmuutta ja ajomukavuutta saat vuokraamalla jykevän maasturin. Porec on viihtyisä paikka erityisesti lapsiperheille. Tee omasta matkastasi vieläkin mukavampi vuokraamalla farmariauto, jonka kyydissä kaikki matkustavat sulassa sovussa ja tilaa riittää tavaroillekin.
Tutustu Poreciin ja sen ympäristöön Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Poreciin ja sen ympäristöön Sixtin vuokra-autolla

Aja rennosti rannikkoa pitkin Alfa Romeolla tai nauti merituulesta Minin avoauton kyydissä. Lähde tutkimusmatkalle Nissanin maasturilla. Pakkaa piknik-eväät Renaultiin ja lähde päiväretkelle pysähdellen viehättävissä pikkukylissä. Autonvuokraus Porec Hotel Porec tarjoaa laajan kattauksen vuokra-autoja kaikkiin eri tarpeisiin. Otathan huomioon, että voit varata vain autokategorian. Emme valitettavasti voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Verkkosivuillamme voit tehdä varauksen helposti vain muutamalla klikkauksella. Näet Porec Hotel Porecissa vapaana olevat vuokra-autot valitsemanasi ajankohtana, ja lopuksi voit muokata varaustasi kattavilla lisäpalveluillamme. Vältä eksymästä vuoristoon ja löydä parhaat rannat GPS-navigaattorin avulla. Jaa ajourakka muiden kanssa valitsemalla varaukseesi lisäkuljettaja. Ota matkan jatkumisturva, joka takaa muun muassa hukkuneet avaimet ja polttoaineen loppumisen. Sixt tarjoaa mahdollisuuden tehdä maksutta muutoksia tai peruuttaa varauksen, kun valitset maksun noudettaessa. Helppoa ja nopeaa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Porec/Hotel Porec
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Porec/Hotel Porec?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Porec/Hotel Porec sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Porec/Hotel Porec.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Porec/Hotel Porec?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 111 arvosteluun
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Porec/Hotel Porec
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Porec/Hotel Porec?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Porec/Hotel Porec?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Porec/Hotel Porec

Näytä lisää