Auton vuokraus toimipisteestä Portoroz

 

Suosituin kohteessa Portoroz

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Portoroz alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Portoroz

Osoite

Obala 45, 6320 Portoroz, Slovenia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 19:00
La - Su
09:00 - 12:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Portoroz

Sixt Autovuokraamo Portoroz siivittää sinut matkaan

Sixt Autovuokraamo Portoroz siivittää sinut matkaan

Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Portorozista ja tutustu Slovenian rannikon upeisiin maisemiin vuokra-autolla. Vuokra-auton ikkunasta Portorozin kylpyläkaupunki ja Kaakkois-Slovenian rannikkomaisemat tulevat tutuiksi ja mielenkiintoisilta näyttäviin paikkoihin on helppo pysähtyä tutustumaan. Vuokra-auto tuokin matkustamiseen vapautta, jota ei muissa matkustusmuodoissa saa. Nappaat Sixtin vuokra-auton Portorozissa allesi helposti kaupungin keskustassa sijaitsevasta toimipisteestämme. Portorozin Sixt Autovuokraamo sijaitsee aivan kaupungin bussiaseman kupeessa, jonne suuri osa matkalaisista saapuu ensimmäisenä. Sieltä matkaa on helppo jatkaa esimerkiksi omaan majoituspaikkaan tai tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Kaipasit käyttöösi sitten helppoajoista henkilöautoa, virtaviivaista urheiluautoa, jämäkkää maasturia tai tilavaa pakettiautoa, käänny Sixt Autovuokraamo Portorozin puoleen. Meiltä löydät laajan valikoiman merkkiautoja eri malleissa, ja niiden joukosta jokainen autoilija varmasti löytää omansa. Osaava henkilökuntamme auttaa auton valinnassa tarvittaessa.
Erinomaista autonvuokrauspalvelua Sixt Portorozista

Erinomaista autonvuokrauspalvelua Sixt Portorozista

Sixt Autovuokraamo tarjoaa asiantuntevaa ja helppoa autonvuokrausta Portorozissa. Meiltä löydät laajan valikoiman hyvin varusteltuja vuokra-autoja, joilla ajat tutustumaan Portorozin rannikkokaupunkiin ja Slovenian rannikkoon. Autovalikoimastamme löytyvät esimerkiksi henkilöautot, farmarit, urheiluautot ja maasturit BMW:ltä, Mercedesiltä, Volkswagenilta, Opelilta ja muilta luotetuilta automerkeiltä. Varaaminen käy helposti netissä, vaikka omalta kotisohvalta käsin. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse. Voit varauksen yhteydessä valita haluamasi autokategorian, mutta emme voi luvata, että saat käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia. Saat kuitenkin kaikissa autokategorioissa käyttöösi vapaat ajokilometrit, joten kertyneen ajomatkan pituudesta ei tarvitse huolehtia. Varausta tehdessään kannattaa tutustua myös lisäpalveluihimme, sillä niiden avulla voit tehdä automatkastasi entistäkin miellyttävämmän. Kun valitset autoosi lisäkuljettajan, voi ajovelvollisuuden jakaa jonkun toisen kanssa. GPS-navigaattorilla taas teet kohteesta toiseen löytämisestä paljon helpompaa ja stressittömämpää. Voit tutustua koko lisäpalveluvalikoimaamme varauksen yhteydessä. Ethän myöskään epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Portorozissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Portoroz

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Portoroz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Portoroz sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Portoroz.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Portoroz?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 36 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Portoroz

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Portoroz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Portoroz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Portoroz

Näytä lisää