Auton vuokraus toimipisteestä Koper

 

Suosituin kohteessa Koper

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Koper alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Koper

Osoite

Pristaniska 21, 6000 Koper, Slovenia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 15:00
La
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Koper

Liikkeelle mutkattomasti Sixt Autovuokraamo Koperin kautta

Liikkeelle mutkattomasti Sixt Autovuokraamo Koperin kautta

Ota matkallesi hieman helpompi aloitus ja nappaa matkaasi vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Koperista. Lomareissu tai liikematka alkaa vaivattomasti, kun valitset juuri sinulle sopivan vuokra-auton laadukkaasta autovalikoimastamme. Sixtin Koperin-toimipisteemme löytyy kaupungin keskustan tuntumasta Arena Bonifikan urheilukeskuksen yhteydestä ja sinne matkaat kätevästi vaikka paikallisbussilla tai kävellen noutamaan vuokra-autosi. Zeleni parkin linja-autopysäkki sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Sixt Koperista, joten vuokra-auton noutaminen on sinulle vaivatonta. H6-moottoritie kulkee myös Sixt Autovuokraamon vierestä ja pääsetkin helposti toimipisteeltämme jatkamaan matkaasi uusi vuokra-auto allasi. Koperissa vuokra-autoilu kannattaa, sillä autolla pääset nopeasti paikasta toiseen ja tutustumaan lukuisiin nähtävyyksiin, kuten Koperin katedraaliin ja kellotorniin sekä Praetorian palatsiin milloin vain haluat. Valikoimaamme kuuluu uudet ja laadukkaat automerkit, ja tarjoamme sinulle käytännölliset henkilöautot ja farmarit, näyttävät urheilu- ja avoautot, vaativaankin menoon sopivat maasturit sekä tavarankuljetukseen loistavasti sopivat pakettiautot. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään oikean autovaihtoehdon juuri tälle Koperin-reissulle viikon jokaisena päivänä.
Koper haltuun Sixtin vuokra-autolla

Koper haltuun Sixtin vuokra-autolla

Laadukkaat ja uudet Sixtin vuokra-autot tarjoavat sinulle ajonautinnon ja mukavan ajokokemuksen Sloveniassa. Autovalikoimamme koostuu tunnettujen merkkien uusista automalleista. Tarjoamme sinulle auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi valitettavasti etukäteen luvata. Vuokraaminen Sixt Koperista kannattaa, sillä vuokra-automme ovat aina hyvin varusteltuja ja niihin saa helposti myös tarvittavat lisäpalvelut. Tarjoamme sinulle vapaat kilometrit, joten voit vapaasti tehdä juuri sinulle sopivat reittivalinnat, missä helpotusta tuo GPS-navigaattori tai mahdollisuus lisätä varaukselle lisäkuljettaja, jonka kanssa kilometrejä pääsee jakamaan. Muutokset sekä peruutukset ovat sinulle maksuttomia ja vakuutus tuo lisäturvaa automatkoillesi. Jos matkustat lasten kanssa, on vuokra-autoon mahdollista lisätä myös turvaistuimet perheen pienimmille. Vierailemalla verkkosivuillamme näet valikoimamme sekä kaikki mahdolliset lisäpalvelut. Asiakaspalvelumme on päivittäin valmis auttamaan valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon sekä lisäpalvelut.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Koper

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Koper?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Koper sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Koper.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Koper?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 71 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Koper

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Koper?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Koper?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Koper

Näytä lisää