Auton vuokraus toimipisteestä Portoroz Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Portoroz Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Portoroz Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Portoroz Lentoasema

Osoite

Secovlje 19, 6333 Secovlje, Slovenia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 19:00
La - Su
09:00 - 12:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Portoroz Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Portorozin lentokentällä tarjoaa hyvän valikoiman laadukkaita vuokra-autoja vaativimmallekin matkustajalle. Matkustitpa sitten työn puolesta tai huvin vuoksi, meiltä saat juuri sinulle sopivan vuokra-auton luotettavasti ja edullisesti. Valikoimistamme löytyy niin kätevänkokoisia henkilöautoja, tilavia farmareita kuin pakettiautojakin tarpeidesi mukaisesti. Voit valita autoluokan, mutta huomioithan, että emme voi taata tiettyä automallia. Suosittelemme, että teet varauksen etukäteen joko verkkosivuillamme tai puhelimella, jolloin autonvuokraus Portorozin lentokentällä sujuu kuin tanssi!
Autonvuokraus Portorozin lentoasemalla

Autonvuokraus Portorozin lentoasemalla

Portorozin lentokenttä (POW) sijaitsee alle seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta, jonne ajaa helposti kymmenessä minuutissa. Kyseinen kenttä on maan kolmas ja pienin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee vain 500 metrin päässä Kroatian rajalta. Sixtin autovuokraamon toimipiste sijaitsee kätevästi Portorozin lentoaseman saapumishallissa, joten autonvuokraus Portorozin lentoasemalla ei voisi olla helpompaa!
Ota koko maa haltuun vuokra-autolla

Ota koko maa haltuun vuokra-autolla

Slovenian pieni koko tekee siitä täydellisen kohteen tutkailtavaksi omatoimisesti vuokraamalla auton. Noin kahden miljoonan asukkaan maassa välimatkat ovat niin kohtuulliset, että lyhyelläkin lomalla ehtii käymään niin rannikolla, vuoristokylissä kuin historiallisissa kaupungeissakin. Portorozin pieni kaupunki kylpylöineen ja kasinoineen on syystäkin maan suosituin rantalomakohde, jossa aika kuluu mukavasti nauttien kauniista rannasta ja runsaasta ravintolatarjonnasta. Vuokraamalla auton pääset kuitenkin helposti tutustumaan myös muihin kohteisiin Adrianmeren rannikolla, kuten vaikkapa Koperin kaksikieliseen satamakaupunkiin tai eloisaan Izolaan. Kaupunkilomaa janoavat voivat suunnata esimerkiksi pääkaupunki Ljubljanaan alle kahden tunnin ajomatkan päässä. Yksi Euroopan pienimmistä pääkaupungeista, tämä historiallinen yliopistokaupunki hurmaa upealla arkkitehtuurillaan ja pastellinvärisillä rakennuksillaan. Ljubljanan linna ja lukuisat huippuluokan museot ovat myös tutustumisen arvoisia. Taskukokoiseen maahan mahtuu myös vuoristoa ja pääsetkin vuokra-autollasi ajamaan myös Alpeille asti vierailemalla maan ainoassa, mutta sitäkin upeammassa kansallispuistossa Triglavissa, jonka henkeäsalpaavat alppimaisemat ja viehättävät vuoristokylät houkuttelevat luonnosta kiinnostuneita matkailijoita. Jos aikaa riittää, voit lähteä piipahtamaan vaikka naapurimaan Kroatiankin puolella. Paras tapa nähdä ja kokea mahdollisimman paljon tämän kauniin maan anneista on ottaa käyttöön vuokra-auto Portorozin lentokentältä. Sixt autovuokraamo tekee kaikkensa, jotta matkasi jatkuu huolettomissa merkeissä mieleisesi vuokra-auton kyydissä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Portoroz Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Portoroz Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Portoroz Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Portoroz Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Portoroz Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 4 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Portoroz Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Portoroz Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Portoroz Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Portoroz Lentoasema

Näytä lisää