Auton vuokraus toimipisteestä Rovinj

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Rovinj

Osoite

Hermana Dalmatina 8, 52210 Rovinj, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Rovinj

Autonvuokrausta Rovinjissa edullisesti ja ammattitaidolla

Autonvuokrausta Rovinjissa edullisesti ja ammattitaidolla

Sixt Autovuokraamo Rovinj toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Kroatian aurinkoisiin maisemiin, kun suunnitteilla on autonvuokraus. Nouda kulkuneuvoksesi Adrianmeren rannikolla laadukas vuokra-auto Rovinjin Sixtiltä ja pääset nauttimaan hyvin varustellun ajoneuvon tuomasta ajomukavuudesta sekä kaikkiin vuokra-autoihimme kuuluvista vapaista ajokilometreistä, joiden ansiosta ajat vuokra-autollasi niin paljon kuin haluat. Kroatian kaunis rannikko tarjoaa vuokra-autoilulle upeat puitteet, suunnitelitpa sitten Rovinjin ja sen lähialueiden tutkimista tai kauemmas suuntaamista. Toimipisteemme Rovinjissa sijaitsee hyvällä paikalla keskustan tuntumassa, joten monet kaupungin majapaikoista ovat vain kävelymatkan päässä toimipisteeltä. Jos haluat noutaa vuokra-auton käyttöösi heti kaupunkiin saapuessasi, Rovinjin bussiterminaali sijaitsee vain hieman reilun kilometrin päässä, eikä matka Rovinjin lauttaterminaaliinkaan ole paljoa pidempi. Vuokra-auton noutaminen käy siis mukavan vaivattomasti.
Nauti hyvin varustellun vuokra-auton tuomasta ajomukavuudesta

Nauti hyvin varustellun vuokra-auton tuomasta ajomukavuudesta

Sixt tuntee vuokra-autoilijoiden tarpeet, sillä olemme palvelleet heitä ympäri maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Siksi valikoimamme koostuukin huippumerkkien hyvin varustelluista ajoneuvoista, jotka vievät sinut luotettavasti määränpäähäsi ja samalla tarjoavat sinulle ja matkaseurallesi ensiluokkaisen matkustusmukavuuden. Voit lisäksi muokata vuokra-auton juuri sinulle sopivaksi erilaisilla lisäpalveluillamme. Valikoimastamme löydät henkilöautojen lisäksi taatusti tasaisen kyydin tarjoavat katumaasturit, suurien seurueiden tarpeisiin vastaavat minibussit sekä ainutlaatuisen ajokokemuksen tarjoavat avoautot. Löydät useampia vaihtoehtoja myös Premium-luokassamme, jonka ajoneuvot tuovat matkustamiseen ripauksen lisää luksusta.Huomaathan varausta tehdessäsi, että varauksesi koskee autokategoriaa, mutta emme voi varausvaiheessa taata tietyn mallin tai merkin olevan saatavilla vuokra-aikasi alkaessa. Lisäpalveluina tarjoamme käyttöösi esimerkiksi laadukkaan GPS-navigaattorin parhaiden matkareittien suunnitteluun ja suunnistamisen helpottamiseen sekä wifi hotspotin, jonka ansiosta nautit internetyhteydestä myös tien päällä. Perheen kanssa matkustavia palvelemme vauvan turvakaukaloilla ja lastenistuimilla. Tarkemmat tiedot lisäpalveluista löydät varauksen yhteydessä, ja lisäksi asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää palveluistamme ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi koskien autonvuokrausta Rovinjissa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rovinj
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rovinj?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rovinj sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rovinj.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rovinj?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 111 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rovinj

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rovinj?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rovinj?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?