Auton vuokraus toimipisteestä Pula

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Pula

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Pula alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Pula toimipaikkaan

Osoite

Verudela 17, 52100 Pula, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Pula

Vuokra-autolla Pula ja Kroatian rannikko tutuiksi

Vuokra-autolla Pula ja Kroatian rannikko tutuiksi

Kun matkasti suuntautuu Kroatian Pulaan, valitse ohjelmaasi autonvuokraus sekä matkustustavaksesi Sixt Autovuokraamo Pulan luotettava vuokra-auto. Laajasta vuokra-ajoneuvojen valikoimastamme löydät näppärät henkilöautot, tilavammat farmarit, moneen ympäristöön sopeutuvat katumaasturit sekä avoautot, joiden kyydissä nautit Kroatian rannikon maisemista parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi valikoimastamme löytyy minibusseja suuremmalla seurueella matkustaville, ja niistä suurimpien kyytiin mahtuu jopa yhdeksän matkustajaa. Luksusta ja ainutlaatuista ajokokemusta metsästäville on tarjolla Premium-luokassamme useita vaihtoehtoja.Pulan toimipisteemme sijaitsee Verudelassa lukuisten hotelleiden ympäröimänä, joten sen sijainti on erityisen edullinen alueella majoittuvilla matkailijoille. Myöskään Pulan keskusta ei ole kaukana, ja matkaa sinne kertyy täältä alle neljä kilometriä. Vuokra-autolla tutustut mukavasti sekä Pulan historiallisiin nähtävyyksiin, erinomaiseen ravintolatarjontaan että kaupungin ulkopuolelta löytyviin rantoihin tai jatkat matkaasi muualle Kroatiaan.
Sixt tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Pulassa

Sixt tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Pulassa

Kun valitset autonvuokrausasiointiin Pulan Sixt-toimipisteen, saat rahallesi vastinetta. Hyvin varustellut vuokra-automme tarjoavat sinulle luotettavan ja mukavan tavan matkustaa kohteesta toiseen. Niiden kyydissä nautit myös erilaisesta vapaudesta kuin muissa matkustusmuodoissa, kun et ole sidottu junien tai linja-autojen aikatauluihin. Kaikkiin vuokra-autoihimme kuuluvat myös vapaat ajokilometrit, joten et ole myöskään sidottu matkan pituuden suhteen. Lisäksi kattavan lisäpalveluvalikoimamme ansiosta voit personoida valitsemastasi vuokra-autosta juuri sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopivan.Aiotko matkustaa vuokra-autolla perheen kanssa? Valitse silloin vuokra-autoosi oikean kokoiset lasten turvaistuimet tai -kaukalot. Onko matkassa useampikin innokas kuski? Lisää silloin varaukseen haluamasi määrä lisäkuljettajia, ja halukkaat kuljettajat voivat vuorotella ratin takana ja jakaa ajonautinnon. Tarkemmat tiedot näistä ja muista lisäpalveluistamme löydät varauksen yhteydessä. Oikeilla lisäpalveluilla teet matkastasi mahdollisimman huolettoman. Huomaathan varausta tehdessäsi, että varauksen yhteydessä voit valita toivomasi lisäpalvelut ja autokategorian, mutta emme voi taata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pula
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Pula?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pula sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pula.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pula?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 102 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pula
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pula?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pula?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Pula

Näytä lisää