Auton vuokraus alueella Rovinj

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Rovinj

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Rovinj alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Rovinj

Rovinjin Autovuokraamo saattaa sinut turvallisesti ja laadulla matkaan

Rovinjin Autovuokraamo saattaa sinut turvallisesti ja laadulla matkaan

Kun matkasi suuntautuu Rovinjin viehättävään rantakaupunkiin, suosittelemme pistäytymään Sixtin Autovuokraamossa hakemassa laadukkaan vuokra-automme käyttöösi ja pääset tekemään matkastasi vielä hienomman kokemuksen. Vuokraamalla ajoneuvon kauttamme suuntaat kohteesta toiseen sujuvasti ja näet tätä kaunista Välimeren maata halutessasi laajemminkin, kun voit lähteä vierailemaan lähikaupungeissa aina inspiraation iskiessä. Autonvuokraus kauttamme on turvallista ja helppoa, ja vuokra-autovalikoimamme laajuuden ansiosta löydät varmasti mieleisesi vuokra-auton Rovinjin matkallesi. Vuokra-autokalustomme on keskimäärin vain kolme kuukautta vanhaa, joten voit luottaa vuokra-autojemme pitävän sinut tiellä ilman ongelmia.Autonvuokraus Sixtiltä Rovinjissa on kaikkein kätevin tapa liikkua tässä kauniissa Etelä-Euroopan maassa. Oletko liikkeellä perheen kanssa, ja etsit taloudellista henkilöautoa tai tilavaa farmaria käyttöömme? Meiltä löydät varmasti sopivan ajopelin. Jos matkatavaraa löytyy enemmänkin, valikoimissamme on myös pakettiautoja, jotta kaikki tarvittava mahtuu varmasti mukaan. Maasturillamme taitat vaikeakulkuisemmatkin maastot, ja jos mielesi halajaa kerrankin elämässä urheiluauton tai avoauton rattiin, tarjoamme mielellämme sinulle tähän tilaisuuden! Lisäpalveluistamme voit valita vaikkapa internetin tai matkan jatkumisturvan varaukseesi sujuvoittamaan matkaasi esimerkiksi siltä varalta, että polttoaine sattuisi loppumaan kierrellessäsi innokkaasti kohteesta toiseen. Huomaathan, että emme voi luvata ajoneuvon mallia, ainoastaan sen kategorian.
Viehättävä Kroatian helmi Rovinj avautuu vuokra-autolla eteesi näppärästi

Viehättävä Kroatian helmi Rovinj avautuu vuokra-autolla eteesi näppärästi

Taiteilijoiden ja luovien ihmisten suosima Rovinj sijaitsee Kroatian rannikolla Istrian niemimaalla. Kaupunki oli vuosisatoja sitten Venetsian vallan alla ja yhä kaksikielinen, ja se onkin viehättävä sekoitus Kroatiaa ja Italiaa. Rovinjista löytyy jokaiselle jotakin, nimittäin se tarjoaa paitsi upeita rantoja, kalastusretkiä ja kuvankaunista luontoa, myös yöelämää, gastronomisia elämyksiä ja historiallisia nähtävyyksiä. Käy tutkimassa vanhaakaupunkia ja sen keskiaikaisia portteja, Pyhän Eufemian kirkkoa ja kaupungin kellotapulia. Suuntaa Limskin kanavalle rentoutumaan tai tutkimaan historiallisia raunioita, tai ota vuokra-auto allesi ja lähde vierailemaan naapurikaupungeissa. Rovinjista on lyhyt ajomatka muun muassa amfiteatteristaan ja muista historiallisista nähtävyyksistään kuuluisaan Pulaan tai Brijunin kansallispuistoon, jossa on muun muassa Titon eläintarha.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Rovinj
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Rovinj?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rovinj sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Rovinj.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Rovinj?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Rovinj. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 110 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Rovinj
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Rovinj?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Rovinj?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Rovinj?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Rovinj

Näytä lisää