Auton vuokraus alueella Koper

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Koper

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Koper alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Koper

Asiantuntevaa autonvuokrausta Koperissa

Asiantuntevaa autonvuokrausta Koperissa

Laadukas palvelu ja monipuolinen autovalikoima odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Koperissa. Hyvin varustellut vuokra-autot ovat uusia, noin kolme kuukautta vanhoja autoja. Tarjolla on monenkokoisia autoja pienistä henkilöautoista premium-luokan sedaneihin ja farmareihin. Jos matkustajia tai tavaroita on enemmän, minibussi tai pakettiauto on osuva valinta vuokra-autoksi. Tarkista verkkosivultamme edullinen hinnoittelu ja tarjolla olevat hyödylliset lisäpalvelut. Olitpa loman, työn tai muun merkeissä liikkeellä, saat Sixtiltä laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Voit valita vuokra-autosi koon tarpeesi mukaisesti. Autokalustossamme on sopivan kokoisia taloudellisia henkilöautoja niin yksin, kaksin kuin perheen kanssa matkustavillekin. Jos matkatavaroita on paljon tai harrastusvälineet vievät tilaa, suuri farmari tai maasturi on oikea ratkaisu vuokra-autoa valitessa. Minibussiin mahtuu jopa yhdeksän hengen seurue ja tarpeen tullen voit ottaa vuokra-autoksi Koperissa myös pakettiauton. Pystyt varaamaan itsellesi autoluokan, mutta emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Autovuokraamomme Koperissa tarjoaa myös useita lisäpalveluja. Voit nimetä vuokra-autoon varakuljettajan tai ostaa vakuutukseen lisäturvaksi lasi-, rengas- tai kolariturvan. Muita edullisia lisävarusteita ovat muun muassa GPS-navigaattori, bluetooth, tavarateline ja suksiboksi. Lapsiperheet saavat vuokra-autoonsa Koperissa tarvittaessa turvakaukalon tai sopivan kokoisen lasten turvaistuimen.
Nauti Välimeren maisemista vuokra-autolla

Nauti Välimeren maisemista vuokra-autolla

Adrianmeren rannikolla Sloveniassa sijaitseva Koper on noin 50 000 asukkaan satamakaupunki. Sen historia yltää ainakin 1500 vuoden päähän ja keskustasta löytyykin kapea ja sokkeloinen venetsialaistyylinen keskiaikainen vanhakaupunki. Näyttävimpiä rakennuksia ovat Praetorian palatsi ja Marian katedraali. Autonvuokraus Koperissa maksaa itsensä takaisin, sillä mukavan päiväretken voi tehdä noin kuudenkymmenen kilometrin päähän Postojnan tippukiviluoliin. Massiivinen, yli 20 kilometriä pitkä luolasto on vaikuttava kokonaisuus. Postojnasta on kätevä ajella vuokra-autolla kymmenisen kilometriä luoteeseen ja käydä Predjaman noin 500 vuotta vanhassa linnassa. Koperin länsipuolella muutaman kilometrin ajomatkan päässä on Zusternan vesipuisto, jossa koko perhe varmasti viihtyy. Vartin ajomatkan päästä löytyy Strunjanin luonnonsuojelualue, jossa voi nauttia upeista rantakallioista ja koskemattomasta luonnosta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Koper
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Koper?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Koper sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Koper.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Koper?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Koper. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 54 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,8)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Koper
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Koper?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Koper?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Koper?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Koper

Näytä lisää