Autonvuokraus
Krk
Piilota
Kroatia // Krk
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Krk

Luotettavat vuokra-autot Sixt Autovuokraamosta Krkista ovat työ- ja lomamatkaajalle hyvä vaihtoehto nähdä Krkin saarta ja saman nimistä kaupunkia omilla ehdoilla ilman tarvetta turvautua joukkoliikenteen aikatauluihin ja reitteihin. Lähin toimipisteemme löytyy Rijekan lentoasemalta OmiSaljista, Krkin kaupungista noin puolen tunnin ajomatkan päästä. Vuokrauspisteemme autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vaikeaankin maastoon sopivat nelivedot, suuremmalle tavaramäärälle suunnitellut pakettiautot sekä ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse, niin voimme auttaa sinua valitsemaan sopivan vuokra-ajoneuvon autokalustostamme. Autonvuokraus Krkissa hoituu helposti myös verkkosivujemme kautta.

 
 • Rijeka Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamon lisäpalvelut helpottavat tien päällä

Tarjoamme vapaat ajokilometrit ja vuokra-automme ovat suosittujen automerkkien viimeisimpiä malleja, jotta ajokokemus olisi mahdollisimman miellyttävä ja turvallinen. Sinulla on valittavanasi myös erilaisia lisäpalveluita, jotka on suunniteltu tekemään matkastasi entistä parempi, kuten lapsiperheiden arvostamat turvalliset lastenistuimet tai lisävakuutukset, joilla voit varautua yllättävien tilanteiden varalle. Jos olet vuokrannut pakettiauton tavaroiden siirtämistä varten tai suunnittelet ajelevasi ympäriinsä Krkin saarella, GPS-navigaattori on oiva apuväline oikeaan paikkaan suunnistamisessa. Lomamatkalla upeista maisemista nauttiessa, allasi joku luksusvuokra-autoistamme, saattaa reissukaverisi haluta myös vuokra-auton rattiin kokeilemaan ajotuntumaa, jolloin lisäkuljettajan nimeäminen matkalle on hyvä ratkaisu pitää seuralainenkin tyytyväisenä. Varatessasi vuokra-autoa, otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Näe enemmän Krkia vuokra-auton ratissa

Krkin saari on Adrianmeren toiseksi suurin saari ja sen suurin kaupunki kantaa saaren nimeä ja on saaren kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Saarta kutsutaan myös kultaiseksi saareksi, koska siellä tuotetaan kullankeltaista neitsytoliiviöljyä sekä zlahtina-viiniä. Krkin kaupunki on vähintään 2.000 vuotta vanha ja historia näkyy sitä ympäröivänä muurina ja muina historiallisina rakennuksina, kuten keskustaa hallitsevana katedraalina. Historiasta kiinnostuneen kannattaa suunnata vuokra-auton nokka kohti läheistä Punatin kaupunkia, vain noin 13 kilometrin päähän, josta löytyy yksi saaren vanhimmista kirkoista sekä pieni saari, jossa on fransiskaaniluostari. Krkin saarella on yli 1500 kasvilajia, joten autonvuokraus Krkissa palkitsee jokaisen luonnonystävän, joka voi vuokra-autollaan halutessaan pysähdellä ihailemaan paikallista luontoa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service