Autonvuokraus
Makarska
Piilota
Kroatia // Makarska
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Makarska

Jos tiesi vie Kroatian Rivierana tunnettuun Makarskaan, on autonvuokraus Sixtin Autovuokraamosta oiva tapa tutustua tähän hurmaavaan rantalomakaupunkiin! Vuokra-autolla pääset liikkumaan nähtävyydestä toiseen tai hotellilta rannalle omassa aikataulussasi, eikä sinun tarvitse olla riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista tai taksien kalleudesta. Tutustu laadukkaaseen autovalikoimaamme ja valitse jokin korkealuokkaisista ja tyylikkäistä ajoneuvoistamme ajokiksesi. Autokalustomme on aina viimeisen päälle huollettu ja vuokraus helppoa ja sujuvaa niin verkkosivustollamme tai paikan päällä kohteessa. Sixtin avulla pääset nauttimaan siitä tärkeimmästä asiasta eli lomastasi!

 
 • Makarska/Aparthotel Miramare
  Setaliste Svetog Petra 1
  21300 Makarska

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Makarska/Aparthotel Miramare

  Sixt Autonvuokraus
  Setaliste Svetog Petra 1
  21300 Makarska

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vuokra-autolla valloitat Makarskan rannat ja lähiseudut

Oletko menossa rantalomalle, työmatkalle, häämatkalle vai aktiivilomalle Adrianmeren lauhkeaan ilmastoon? Sixtin Autovuokraamosta löydät niin henkilöautot kuin farmarit yksin, kaksin tai perheen kanssa liikkuville ja myös pakettiautot, jos sinulla on isomman kokoisia matkatavaroita Makarskassa kuljetettavana. Urheiluautolla tai avoautolla saat ripauksen luksusta häämatkallesi ja tehtyä yhteisistä hetkistänne vielä ikimuistoisempia. Huomaathan matkaasi suunnitellessasi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Autonvuokraukseesi sisältyy muun muassa kolariturva ja vuodenajasta riippuen talvirenkaat, ja kattavista lisäpalveluista voit valita vielä lisää sujuvuutta Makarskan lomallesi. Valikoistamme löydät esimerkiksi varkausturvan, internetin ja lastenistuimet perheen nuorimmaiselle jäsenelle.

Autonvuokraus Makarskan Rivieralla varmistaa letkeän loman

Kuvankaunis Makarska sijaitsee Adrianmeren äärellä Kroatian rannikolla reilun tunnin ajomatkan päässä Splitistä. Makarska sijaitsee Makarskan Rivierana tunnetulla noin 60 kilometriä pitkällä rannalla, joka päättyy pohjoisosassaan Biokovon vuoristoon ja tarjoaa rantoineen siten auringonpalvojille otollisen lomakohteen. Aktiivilomailijakaan ei täällä tylsisty, nimittäin vuoristoinen Biokovon luonnonpuisto on oivallinen patikointiin. Mukaan kannattaa pakata tukevat vaelluskengät ja tarkistaa säätiedotus, sillä sää voi vuoristossa vaihdella nopeasti. Kaupungissa on myös hurmaavia pikku nähtävyyksiä, kuten vanha fransiskaaniluostari ja simpukkamuseo, ja yksi ehdoton turistiaktiviteetti on lähteä risteilylle tai veneretkelle ihailemaan Dalmatian rannikkoa. Ota tilaisuudesta vaari ja karauta käymään upeassa rantakaupungissa Splitissä, tai ajele vain pitkin rannikkoa ihaillen kristallinkirkkaita vesiä pistäytyen pikkukaupungeissa reitin varrella. Sixtillä saat matkastasi vielä hienomman kokemuksen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service