Auton vuokraus alueella Makarska

 

Suosituin kohteessa Makarska

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Makarska alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Makarska

Vuokra-autolla valloitat Makarskan rannat ja lähiseudut

Vuokra-autolla valloitat Makarskan rannat ja lähiseudut

Jos tiesi vie Kroatian Rivierana tunnettuun Makarskaan, on autonvuokraus Sixtin Autovuokraamosta oiva tapa tutustua tähän hurmaavaan rantalomakaupunkiin! Vuokra-autolla pääset liikkumaan nähtävyydestä toiseen tai hotellilta rannalle omassa aikataulussasi, eikä sinun tarvitse olla riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista tai taksien kalleudesta. Tutustu laadukkaaseen autovalikoimaamme ja valitse jokin korkealuokkaisista ja tyylikkäistä ajoneuvoistamme ajokiksesi. Autokalustomme on aina viimeisen päälle huollettu ja vuokraus helppoa ja sujuvaa niin verkkosivustollamme tai paikan päällä kohteessa. Sixtin avulla pääset nauttimaan siitä tärkeimmästä asiasta eli lomastasi! Oletko menossa rantalomalle, työmatkalle, häämatkalle vai aktiivilomalle Adrianmeren lauhkeaan ilmastoon? Sixtin Autovuokraamosta löydät niin henkilöautot kuin farmarit yksin, kaksin tai perheen kanssa liikkuville ja myös pakettiautot, jos sinulla on isomman kokoisia matkatavaroita Makarskassa kuljetettavana. Urheiluautolla tai avoautolla saat ripauksen luksusta häämatkallesi ja tehtyä yhteisistä hetkistänne vielä ikimuistoisempia. Huomaathan matkaasi suunnitellessasi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Autonvuokraukseesi sisältyy muun muassa kolariturva ja vuodenajasta riippuen talvirenkaat, ja kattavista lisäpalveluista voit valita vielä lisää sujuvuutta Makarskan lomallesi. Valikoistamme löydät esimerkiksi varkausturvan, internetin ja lastenistuimet perheen nuorimmaiselle jäsenelle.
Autonvuokraus Makarskan Rivieralla varmistaa letkeän loman

Autonvuokraus Makarskan Rivieralla varmistaa letkeän loman

Kuvankaunis Makarska sijaitsee Adrianmeren äärellä Kroatian rannikolla reilun tunnin ajomatkan päässä Splitistä. Makarska sijaitsee Makarskan Rivierana tunnetulla noin 60 kilometriä pitkällä rannalla, joka päättyy pohjoisosassaan Biokovon vuoristoon ja tarjoaa rantoineen siten auringonpalvojille otollisen lomakohteen. Aktiivilomailijakaan ei täällä tylsisty, nimittäin vuoristoinen Biokovon luonnonpuisto on oivallinen patikointiin. Mukaan kannattaa pakata tukevat vaelluskengät ja tarkistaa säätiedotus, sillä sää voi vuoristossa vaihdella nopeasti. Kaupungissa on myös hurmaavia pikku nähtävyyksiä, kuten vanha fransiskaaniluostari ja simpukkamuseo, ja yksi ehdoton turistiaktiviteetti on lähteä risteilylle tai veneretkelle ihailemaan Dalmatian rannikkoa. Ota tilaisuudesta vaari ja karauta käymään upeassa rantakaupungissa Splitissä, tai ajele vain pitkin rannikkoa ihaillen kristallinkirkkaita vesiä pistäytyen pikkukaupungeissa reitin varrella. Sixtillä saat matkastasi vielä hienomman kokemuksen!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Makarska

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Makarska?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Makarska sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Makarska.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Makarska?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Makarska. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 99 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Makarska

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Makarska?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Makarska?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Makarska?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Makarska

Näytä lisää