Autonvuokraus
Makarska/Aparthotel Miramare
Piilota
Kroatia // Makarska // Makarska/Aparthotel Miramare
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Makarska/Aparthotel Miramare: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Setaliste Svetog Petra 1
  21300 Makarska HR +385-916100212
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SPUE01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Koe Makarskan Riviera Sixtin vuokra-autolla

Hae avaimet ikimuistoiseen matkaan ottamalla matkaohjelmaasi autonvuokraus Makarska Aparthotel Miramaren Sixt Autovuokraamosta. Ajele Kroatian rannikkoa pitkin näyttävällä ja mukavalla sedanilla. Nelivetomaasturilla pääset vaivatta Biokovon luonnonpuistoon ihailemaan upeita vuoristomaisemia. Farmariauto kuljettaa koko perheen matkatavaroineen rannalta ja nähtävyydeltä toiselle.

Sixt Autovuokraamomme Makarska Aparthotel Miramare tarjoaa laajan kattauksen hyvin varusteltuja vuokra-autoja. Palvelupisteemme sijaitsee satamassa, joka on noin vartin kävelymatkan päässä keskustasta ja useista hotelleista. Lähin lentoasema on Splitissä, josta tänne on taksilla matkaa reilu tunti. Lentokentältä ja muualta Kroatiasta on myös hyvät bussiyhteydet Makarskaan. Jos taas tulet kaupunkiin lautalla, vuokra-autosi Makarska Aparthotel Miramaressa odottaa sinua sadan metrin päässä. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme sekä mahdollisuus noutaa ja palauttaa vuokra-auto aukioloaikojen ulkopuolella tekevät auton vuokraamisesta entistä helpompaa. Tutustu autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja varaa mieleisesi vuokra-auto jo tänään!

Mutkatonta autonvuokrausta Makarskassa Sixtin ansiosta

Ota kaikki irti rannikkoteistä ja vuokraa tyylikäs Minin avoauto. Kapua vuorille vaeltamaan esimerkiksi Nissanin tai BMW:n maasturilla. Navigoi idyllisestä pikkukylästä toiseen kompaktilla Fiatilla tai tutulla Volkswagenilla. Pakkaa kaikki tarvittava tilavaan takakonttiin, hyppää perheen tai ystävien kanssa Fordin farmarin kyytiin ja lähde päiväretkelle tai pidemmälle kiertoajelulle. Isompi joukko matkustaa mukavasti esimerkiksi Opelin minibussissa. Nämä ja lukuisat muut laadukkaat vuokra-autot ovat saatavilla Sixt Autovuokraamo Makarska Aparthotel Miramaresta. Otathan kuitenkin huomioon varausta tehdessäsi, että se tehdään vain autoluokkaa kohden. Emme siis valitettavasti pysty lupaamaan tiettyä automallia tai -merkkiä.

Perusvuokraan kuuluu jo esimerkiksi rajoittamaton määrä kilometrejä, tiemaksut ja kolariturva. Voit lisäksi räätälöidä vuokra-autosi Sixtin erilaisilla lisävarusteilla ja -palveluilla. Lisäkuljettajan ansiosta voit jakaa ajamisen yhden tai useamman henkilön kanssa. GPS-navigaattori on aina hyödyllinen, vaikka Kroatian rannikko olisi sinulle jo tuttu. Matkan jatkumisturva puolestaan kattaa esimerkiksi hukkuneet avaimet tai kesken loppuneen polttoaineen. Lisäpalvelut tekevät matkasti entistä huolettomamman!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Makarska/Aparthotel Miramare SPUE01 Setaliste Svetog Petra 1 21300 Makarska 43.294236, 17.015294 +385-916100212

Sixt-toimipiste Makarska/Aparthotel Miramare SPUE01

Setaliste Svetog Petra 1
21300 Makarska
 
Puhelinnro +385-916100212

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service