Autonvuokraus
Omisalj
Piilota
Kroatia // Omisalj
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Omisalj

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Omisaljista ja nautit autonvuokrauksen parhaista puolista eli vapaudesta valita omat reittisi ja aikataulusi, ja matkatavaratkin kulkevat helposti mukana vuokra-autossa. Vuokrauspisteemme autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, maastoon kuin maastoon soveltuvat nelivedot, suuremman tavaramäärän kuljetukseen sopivat pakettiautot sekä ylellisen ajokokemuksen antavat urheilu- ja avoautot. Voit tehdä varauksen olemalla yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse ja autamme sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan ajoneuvon autokalustostamme. Voit myös käydä verkkosivuillamme tekemässä varauksen.

 
 • Rijeka Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo tarjoaa edullista ja asiantuntevaa apua Omisaljissa

Autovalikoimamme kattaa suosittujen automerkkien viimeisimmät mallit ja löydät sieltä matkasi tarkoitusta parhaiten vastaavan vuokra-auton, lisäksi sinun on mahdollista valita erilaisia lisäpalveluja ja tällä tavoin räätälöidä itsellesi mahdollisimman onnistunut käyttökokemus. GPS-navigaattori on oiva apu, olit sitten muuttamassa tavaroita uuteen asuntoon, lomailemassa tietyt nähtävyydet mielessäsi tai työmatkalla menossa tapaamisesta toiseen. Lasten kanssa liikkeellä olevat hyötyvät lasten turvaistuimista, pidemmälle ajomatkalle lähteneitä helpottaa lisäkuskin nimeäminen, ja erilaiset lisävakuutukset tekevät matkanteosta rauhallisempaa, kun yllättävien tilanteiden varalle on jo ennalta varauduttu. Varatessasi vuokra-autoa otathan ystävällisesti huomioon, että voimme luvata vain autokategorian, emme takaa tiettyä automallia.

Autonvuokraus Omisaljissa vie rannalle ja historian havinaan

Omisalj on pieni rannikkokaupunki Krkin saarella Kroatiassa ja se kohoaa 85 metriä merenpinnan yläpuolelle Rijekan-lahden rannalla. Sen hyvän sijainnin sanotaan olleen syy siihen, että asutusta on löytynyt paikasta jo 10.000 vuotta sitten ja virallisesti kaupunki perustettiin 200-luvulla ja se kuuluukin saaren vanhimpiin ja siten sillä on rikas historiallinen perintö. Omisaljissa on hieno ranta, Pesja, joka on suosittu lapsiperheiden keskuudessa ja sinne on helppo mennä vuokra-autolla, koska sen vierestä löytyy parkkipaikka. Vain kahden kilometrin ajomatkan päässä voit vierailla Dubecin puistossa ja 1400-luvulta peräisin olevan kristillisen basilikan raunioissa, sekä samalla käydä virkistäytymässä paikallisella rannalla ja ihailla kukkulan laella häämöttäviä torneja ja linnoituksia. Omisaljissa autonvuokraus on hyvä mahdollisuus nähdä enemmän ja kiertää vaikka koko Krkin saari, jos aikaa ja halua on, eikä tarvitse tyytyä vain hotellin lähimpiin kohteisiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service