Auton vuokraus alueella Opatija

 

Suosituin kohteessa Opatija

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Opatija/Hotel Ambasador alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Opatija

Sixtin autovuokraamosta Opatijasta sopiva ajoneuvo lomallesi

Sixtin autovuokraamosta Opatijasta sopiva ajoneuvo lomallesi

Sixtin autovuokraamo Opatijassa toivottaa sinut tervetulleeksi kauniiseen Kroatiaan ja tyylikkääseen vanhaan kylpyläkaupunkiin! Yli sadassa maassa toimivan yrityksemme valikoimista löydät juuri sinun matkaasi sopivimman ajoneuvon edulliseen hintaan. Suuremmille matkustajaryhmille tarjoamme esimerkiksi vuokra-autoja, joihon mahtuu jopa 15 henkilöä. Saatavilla on lisäksi muun muassa nelivetoja, avoautoja, urheiluautoja, minibusseja sekä kuorma-autoja. Tutustu laajaan ajoneuvovalikoimaamme netissä ja varaa sopivin vuokra-auto Opatijan matkallesi! Valikoimissamme on ajoneuvoja kaikenkokosille matkaseurueille ja kaikentyyppisiin tarkoituksiin. Huomaathan, ettemme voi luvata sinulle tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa. Sen sijaan voit valita auton kategorian. Autonvuokrauksen lisäksi tarjoamme asiakkaille myös monenlaisia lisäpalveluita. Meiltä saat halutessasi muun muassa vakuutukset, rajattomat ajokilometrit, luvan lisäkuljettajalle ja GPS-navigaattorin. Kun teet varauksen etukäteen netissä, saat auton käyttöösi heti Opatijaan saavuttuasi ja voit palauttaa sen joustavasti sovittuna aikana. Tämä mahdollistaa sinulle liikkumisen kaupungissa ilman odottelua ja jonottamista.
Näe enemmän monipuolista Opatijaa vuokra-autolla

Näe enemmän monipuolista Opatijaa vuokra-autolla

Autonvuokraus Opatijassa antaa sinulle hyvät mahdollisuudet nähdä tätä vanhaa ja kuuluisaa kaupunkia ja sen lähiseutua joustavasti oman aikataulusi mukaan. Tässä tyylikkäässä kaupungissa onkin runsain mitoin nähtävää ja vuokra-autolla ehdit hyvin käydä useassa kohteessa. Opatija on kaunis, pieni kaupunki Adrianmeren rannikolla. Sen asukasluku on vain 10 000, mutta määrä kaksinkertaistuu turistien myötä. Kaupunki on tunnettu vanhoista kylpylöistään, hyvistä ja puhtaista uimarannoistaan sekä 12 kilometriä pitkästä rantapromenadistaan. Tätä kävelykatua reunustavat majesteettiset rakennukset 1800-luvulta. Ensimmäinen terveyskylpyläkin rakennettiin kaupunkiin jo vuonna 1884. Kun sinulla on vuokra-auto käytössäsi, voit ajaa Uckavuoren luonnonsuojelualeelle päiväretkelle. Ajomatka vuorelle kestää noin tunnin. Päivän jälkeen voit palata vuokra-autollasi takaisin Opatijaan viettämään iltaelämää kaupungin vilkkaaseen yöhön. Vuokra-auto Opatijassa antaa sinulle mahdollisuudet nähdä myös lähiseutua. Voit tutustua samalla 14 kilometrin päässä sijaitsevaan Rijekaan, joka on Kroatian kolmanneksi suurin kaupunki. Autonvuokraus Opatijassa kannattaa, silloin ehdit nähdä ja kokea matkallasi enemmän!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Opatija

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Opatija?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Opatija sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Opatija.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Opatija?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Opatija. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 30 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Opatija

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Opatija?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Opatija?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Opatija?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Opatija

Näytä lisää