Autonvuokraus
Porec
Piilota
Kroatia // Porec
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Porec

Sixtin autovuokraamo palvelee sinua Porecissa, olitpa sitten työ- tai turistimatkalla. Meiltä löydät kooltaan ja varusteiltaan sopivan vuokra-auton Porecin matkasi ajaksi. Auton vuokraaminen on yksinkertaista ja helppoa. Voit vaikka tältä istumalta katsoa verkkosivuiltamme itsellesi parhaimman vaihtoehdon ja varata sen tarvitsemillasi lisäpalveluilla höystettynä.

 
 • Porec/Hotel Porec

  Sixt Autonvuokraus
  Rade Koncara 1
  52440 Porec

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Palveleva autovuokraamo Porecissa

Autovuokraamomme Porecissa tarjoaa sinulle laajan valikoiman eri kokoisia autoja näppäristä hatcbackeista aina isomman seurueen minibusseihin. Perheautoa tarvitseva voi valita ison sedanin tai farmarimallin väliltä ja hieman vaativampaankin makuun löytyy premium-luokan ajopelejä. Parhaan kesänautinnon autonvuokrauksesta Porecissa saa tietysti avoauton kyydissä eikä sovi myöskään unohtaa urheiluauton vuokrausmahdollisuutta. Autoa vuokratessasi voit valita auton luokan, mutta et tiettyä automallia tai -merkkiä. Sixtin autovuokraamolla on monipuolinen lisäpalvelutarjonta. Voit lisätä vuokrausmaksuun kuuluvaan vakuutukseen lisäoptioita, kuten lasi-, rengas- tai varkausturvan. Myös omavastuuta saa säädettyä haluamaansa suuntaan. Tarjolla ovat lisäksi GPS-navigaattori ja lisäkuljettajamahdollisuus. Myös vauvan turvakaukalo ja lastenistuin ovat saatavilla lapsiperheiden vuokra-autoon edullisesti.

Ota nautinto irti vuokra-autolla Porecin rantateistä

Kroatian pohjoisosassa Adrianmeren rannalla sijaitseva Porec on noin 12 000 asukkaan todellinen turistikaupunki, jonka historia ulottuu 4000 vuoden päähän. Matkailijoiden vallatessa rannat väkiluku nousee sesonkikuukausien ajaksi yli sataan tuhanteen. Kroatia on Euroopan aurinkoisimpia maita, joten Porecissa vuokra-autoilusta pystyy nauttimaan todennäköisesti hyvässä säässä. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on jo 500-luvulla rakennettu bysanttilaista rakennustyyliä edustava Eufrasiuksen basilika, joka on Unescon maailmanperintökohde. Keskustassa olevassa Porec Aquariumissa näet monenkirjavia meren eläviä. Paikasta paikkaan siirtymisen lisäksi autonvuokraus Porecissa kannattaa jo itse ajelun vuoksi. Rantatietä ajaessa saa kokea aidon ja laajan turistirysän, mutta jo muutamien kilometrien päässä on kapeita kyläteitä, joiden varsilla törmää aitoon kroatialaiseen maalaismaisemaan ja -miljööseen. Vuokra-autolla on helppo tehdä päiväreissu reilun 50 kilometrin päähän historiaa huokuvaan Pulaan, jossa on muun muassa maailman suurimpiin amfiteattereihin lukeutuva 2000 vuotta vanha Pula Arena.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service