Autonvuokraus
Rijeka
Piilota
Kroatia // Rijeka
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rijeka

Sixtin autovuokraamo Rijekassa toivottaa sinut tervetulleeksi Kroatian kauniiseen satamakaupunkiin Adrianmeren rannalle! Oletko matkalla yksin tai kaksin? Meiltä voit vuokrata lomaasi varten vaikkapa avo-auton, urheiluauton, pakettiauton tai maasturin. Suuremmille ryhmille tarjoamme esimerkiksi edullisia henkilöautoja tai farmareita.

 
 • Rijeka Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Rijeka

  Sixt Autonvuokraus
  Prolaz M. Krucifikse Kozulic 3
  51000 Rijeka

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Rijekassa

Sixt on vuonna 1912 perustettu perheyritys, jolla on toimipisteet jo yli sadassa maassa. Autonvuokraamomme Rijekassa tarjoaa sinulle paitsi laadukasta palvelua ja laajan vuokra-autovalikoiman, myös lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, vakuutuksen sekä luvan lisäkuljettajalle. Autonvuokraus Rijekassa on helppoa ja joustavaa. Saat auton käyttöösi heti maahan saavuttuasi ja voit ajaa majapaikkaasi tai vaikkapa rannalle ilman jonottamista ja odottelua. Matkasi jälkeen voit palauttaa vuokra-auton toimipisteeseemme. Huomaathan, ettemme voi luvata sinulle tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta voit valita ajoneuvosi kategorian. Tutustu autovalikoimaamme netissä ja varaa juuri sinun lomaasi sopiva vuokra-auto. Autovuokraamomme Rijekassa on valmiina palvelemaan sinua.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Rijekassa

Rijekan itävaltalaisvaikutteinen ja kaunis kaupunki sijaitsee aivan Adrianmeren rannalla. Se on Kroatian kolmanneksi suurin kaupunki ja maakunnan keskus, jossa asuu yli 144 000 asukasta. Rijekassa on koko maan suurin satama ja oma yliopisto. Tässä vilkkaassa kaupungissa on paljon nähtävää ja vuokra-autolla ne ovat helposti saatavillasi. Voit esimerkiksi ajaa läheiselle kukkulalle ja vierailla Trsatin linnassa. Kaupungissa on useita maineikkaita teatteri- ja musiikkifestivaaleja. Ostoksia voit tehdä esimerkiksi Western Commercial Centre -ostoskeskuksessa, keskustorilla tai matkamuistomyymälöissä. Muita Rijekan nähtävyyksiä ovat vain muutamia mainitaksemme kansallismuseo, sotamuseo, kaupungintorni, sekä useat kirkot ja palatsit. Luonnontieteellinen museo kiinnostaa varmasti myös perheen nuorimpia. Rijeka on hyvien meri- ja tiereittien varrella. Jos haluat viettää yhden lomapäivistäsi hieman rauhallisemmalla paikkakunnalla, vuokra-autolla voit helposti ajella kaunista Adrianmeren rannikkoa pitkin vaikkapa pieneen ja idylliseen Opatijan kaupunkiin saakka. Autonvuokraus Rijekassa antaakin sinulle hyvät mahdollisuudet nähdä kaupunkia ja sen ympäristöä joustavasti omien toiveidesi mukaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service