Auton vuokraus alueella Rijeka

 

Suosituin kohteessa Rijeka

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Rijeka Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Rijeka

Autonvuokraus Rijekassa

Autonvuokraus Rijekassa

Sixtin autovuokraamo Rijekassa toivottaa sinut tervetulleeksi Kroatian kauniiseen satamakaupunkiin Adrianmeren rannalle! Oletko matkalla yksin tai kaksin? Meiltä voit vuokrata lomaasi varten vaikkapa avo-auton, urheiluauton, pakettiauton tai maasturin. Suuremmille ryhmille tarjoamme esimerkiksi edullisia henkilöautoja tai farmareita. Sixt on vuonna 1912 perustettu perheyritys, jolla on toimipisteet jo yli sadassa maassa. Autonvuokraamomme Rijekassa tarjoaa sinulle paitsi laadukasta palvelua ja laajan vuokra-autovalikoiman, myös lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, vakuutuksen sekä luvan lisäkuljettajalle. Autonvuokraus Rijekassa on helppoa ja joustavaa. Saat auton käyttöösi heti maahan saavuttuasi ja voit ajaa majapaikkaasi tai vaikkapa rannalle ilman jonottamista ja odottelua. Matkasi jälkeen voit palauttaa vuokra-auton toimipisteeseemme. Huomaathan, ettemme voi luvata sinulle tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta voit valita ajoneuvosi kategorian. Tutustu autovalikoimaamme netissä ja varaa juuri sinun lomaasi sopiva vuokra-auto. Autovuokraamomme Rijekassa on valmiina palvelemaan sinua.
Ota kaikki irti vuokra-autosta Rijekassa

Ota kaikki irti vuokra-autosta Rijekassa

Rijekan itävaltalaisvaikutteinen ja kaunis kaupunki sijaitsee aivan Adrianmeren rannalla. Se on Kroatian kolmanneksi suurin kaupunki ja maakunnan keskus, jossa asuu yli 144 000 asukasta. Rijekassa on koko maan suurin satama ja oma yliopisto. Tässä vilkkaassa kaupungissa on paljon nähtävää ja vuokra-autolla ne ovat helposti saatavillasi. Voit esimerkiksi ajaa läheiselle kukkulalle ja vierailla Trsatin linnassa. Kaupungissa on useita maineikkaita teatteri- ja musiikkifestivaaleja. Ostoksia voit tehdä esimerkiksi Western Commercial Centre -ostoskeskuksessa, keskustorilla tai matkamuistomyymälöissä. Muita Rijekan nähtävyyksiä ovat vain muutamia mainitaksemme kansallismuseo, sotamuseo, kaupungintorni, sekä useat kirkot ja palatsit. Luonnontieteellinen museo kiinnostaa varmasti myös perheen nuorimpia. Rijeka on hyvien meri- ja tiereittien varrella. Jos haluat viettää yhden lomapäivistäsi hieman rauhallisemmalla paikkakunnalla, vuokra-autolla voit helposti ajella kaunista Adrianmeren rannikkoa pitkin vaikkapa pieneen ja idylliseen Opatijan kaupunkiin saakka. Autonvuokraus Rijekassa antaakin sinulle hyvät mahdollisuudet nähdä kaupunkia ja sen ympäristöä joustavasti omien toiveidesi mukaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Rijeka

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Rijeka?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rijeka sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Rijeka.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Rijeka?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Rijeka. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 406 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Rijeka

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Rijeka?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Rijeka?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Rijeka?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Rijeka

Näytä lisää