Autonvuokraus
Rovinj
Piilota
Kroatia // Rovinj
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rovinj

Kun matkasi suuntautuu Rovinjin viehättävään rantakaupunkiin, suosittelemme pistäytymään Sixtin Autovuokraamossa hakemassa laadukkaan vuokra-automme käyttöösi ja pääset tekemään matkastasi vielä hienomman kokemuksen. Vuokraamalla ajoneuvon kauttamme suuntaat kohteesta toiseen sujuvasti ja näet tätä kaunista Välimeren maata halutessasi laajemminkin, kun voit lähteä vierailemaan lähikaupungeissa aina inspiraation iskiessä. Autonvuokraus kauttamme on turvallista ja helppoa, ja vuokra-autovalikoimamme laajuuden ansiosta löydät varmasti mieleisesi vuokra-auton Rovinjin matkallesi. Vuokra-autokalustomme on keskimäärin vain kolme kuukautta vanhaa, joten voit luottaa vuokra-autojemme pitävän sinut tiellä ilman ongelmia.

 
 • Rovinj

  Sixt Autonvuokraus
  Hermana Dalmatina 8
  52210 Rovinj

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Rovinjin Autovuokraamo saattaa sinut turvallisesti ja laadulla matkaan

Autonvuokraus Sixtiltä Rovinjissa on kaikkein kätevin tapa liikkua tässä kauniissa Etelä-Euroopan maassa. Oletko liikkeellä perheen kanssa, ja etsit taloudellista henkilöautoa tai tilavaa farmaria käyttöömme? Meiltä löydät varmasti sopivan ajopelin. Jos matkatavaraa löytyy enemmänkin, valikoimissamme on myös pakettiautoja, jotta kaikki tarvittava mahtuu varmasti mukaan. Maasturillamme taitat vaikeakulkuisemmatkin maastot, ja jos mielesi halajaa kerrankin elämässä urheiluauton tai avoauton rattiin, tarjoamme mielellämme sinulle tähän tilaisuuden! Lisäpalveluistamme voit valita vaikkapa internetin tai matkan jatkumisturvan varaukseesi sujuvoittamaan matkaasi esimerkiksi siltä varalta, että polttoaine sattuisi loppumaan kierrellessäsi innokkaasti kohteesta toiseen. Huomaathan, että emme voi luvata ajoneuvon mallia, ainoastaan sen kategorian.

Viehättävä Kroatian helmi Rovinj avautuu vuokra-autolla eteesi näppärästi

Taiteilijoiden ja luovien ihmisten suosima Rovinj sijaitsee Kroatian rannikolla Istrian niemimaalla. Kaupunki oli vuosisatoja sitten Venetsian vallan alla ja yhä kaksikielinen, ja se onkin viehättävä sekoitus Kroatiaa ja Italiaa. Rovinjista löytyy jokaiselle jotakin, nimittäin se tarjoaa paitsi upeita rantoja, kalastusretkiä ja kuvankaunista luontoa, myös yöelämää, gastronomisia elämyksiä ja historiallisia nähtävyyksiä. Käy tutkimassa vanhaakaupunkia ja sen keskiaikaisia portteja, Pyhän Eufemian kirkkoa ja kaupungin kellotapulia. Suuntaa Limskin kanavalle rentoutumaan tai tutkimaan historiallisia raunioita, tai ota vuokra-auto allesi ja lähde vierailemaan naapurikaupungeissa. Rovinjista on lyhyt ajomatka muun muassa amfiteatteristaan ja muista historiallisista nähtävyyksistään kuuluisaan Pulaan tai Brijunin kansallispuistoon, jossa on muun muassa Titon eläintarha.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service