Auton vuokraus alueella Split

 

Suosituin kohteessa Split

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Split Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Split

Sixtin autonvuokraus Splitissä

Sixtin autonvuokraus Splitissä

Sixtin autovuokraamo Splitissä toivottaa sinut tervetulleeksi Kroatian rannikon suurimpaan kaupunkiin, joka on yksi maan monipuolisimmista ja suosituimmista vierailukohteista. Vuokra-autolla pääset tutustumaan juuri niihin kohteisiin mihin haluat. Split on niin nuorten kuin vanhempienkin matkaajien suosiossa, ja valikoimistamme löydät sinulle sopivimman ajoneuvon. Ajeletko urheilu- tai avoautolla pitkin Adrianmeren rantaa vai valitsetko mieluummin nelivedon tai Sedanin? Meiltä voit vuokrata halutessasi myös pakettiauton. Autonvuokraus Splitissä on vaivatonta ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä. Autovuokraamomme Splitissä tarjoaa käyttöösi paitsi laadukkaat ja luotettavat ajoneuvot, myös lisävarusteet ja -palvelut. Voit valita vuokra-autoosi esimerkiksi GPS-navigaattorin, luvan lisäkuljettajalle sekä vakuutuksen. Tutustu valikoimaamme netissä ja valitse juuri sinun matkaasi sopivin vuokra-auto! Huomaathan, ettemme voi taata tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan ajoneuvokategorian.
Ota kaikki irti vuokra-autosta Splitissä

Ota kaikki irti vuokra-autosta Splitissä

Autonvuokraus Splitissä kannattaa, sillä kun sinulla on vuokra-auto käytössäsi, voit tutustua kaupungin nähtävyyksiin omassa aikataulussasi. Splitissä voit tehdä ostoksia esimerkiksi kauppatorilla, ydinkeskustan muotiliikkeissä ja viehättävän vanhankaupungin kivikaduilla. Diocletianuksen palatsin alla sijaitsevasta kellaritilasta hankit tuliaisiksi taidolla tehtyä perinteistä käsityötä ja taidetta. Vanhankaupungin pääaukio Narodni trg on myös vilkas ostospaikka. Muotia löydät puolestaan ydinkeskustan vilkkaimmalta ostoskadulta Marmontovalta ja sen päässä sijaitsevalta Gaje Bulata -aukiolta. Vuokra-auto Splitissä vie sinut Adrianmeren turkoosinsiniseen veteen ja viehättäville uimarannoille. Kaupungin lähistöltä löydät erinomaisen uimarannan, BaDvicen. Rannalla on useita ravintoloita ja terasseja, ja se on myös vilkas yöelämän keskus. Jos haluat, voit ajella pitkin rantatietä ja viettää päiväsi pienellä rannalla, jossa saatat olla ainoa kävijä. Näitä pienempiä rantoja löytyy Splitin lähistöltä useitakin. Splitin suosituimpia nähtävyyksiä rantojen lisäksi ovat muun muassa Diocletianuksen palatsi ja palatsialue vanhankaupungin sisällä, palmujen ja katukahviloiden reunustama kävelykatu Riva, sekä paikallisten suosima niemimaa Marjan. Tällä alueella voit patikoida ja rentoutua luonnon helmassa. Vuokra-auto Splitissä vie sinut näihin ja moniin muihin alueen kiinnostaviin nähtävyyksiin!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Split

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Split?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Split sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Split.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Split?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Split. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1257 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Split

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Split?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Split?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Split?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Split

Näytä lisää