Auton vuokraus toimipisteestä Split

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Split

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Split alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Split toimipaikkaan

Osoite

Poljicka ulica 28b, 21000 Split, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Split

Autonvuokraus Splitissä tarjoaa avaimet mukaviin lomahetkiin

Autonvuokraus Splitissä tarjoaa avaimet mukaviin lomahetkiin

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo Splitiin, joka tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Adrianmeren rannikon upeissa maisemissa. Palvelemme sinua Splitin keskustassa rannan tuntumassa, joten vuokra-autoa voi saapua noutamaan monilta Splitin hotelleilta vaikka kävellen. Jos haluat noutaa vuokra-auton käyttöösi heti kaupunkiin saapuessasi, Splitin rautatieasema, bussiasema ja lauttaterminaali ovat kaikki vain hieman yli kilometrin päässä meistä. Sijaintimme ansiosta vuokra-auton noutaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, jolloin sinulle jää mahdollisimman paljon aikaa Kroatiasta nauttimiseen. Kun valitset matkustustavaksi Splitissä vuokra-auton, otat matkastasi mahdollisimman paljon irti, sillä vuokra-autolla tutustut kätevästi Splitiin ja sen nähtävyyksiin, mutta samaan aikaan voit vapaasti lähteä nauttimaan myös muista rannikon kohteista. Upeiden maisemiensa ansiosta Kroatian rannikko tarjoaa ainutlaatuiset puitteet vuokra-autoiluun.
Nauti matkustamisesta Sixtin hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Nauti matkustamisesta Sixtin hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Sixtin vuokra-autot ovat ykkösvalinta matkustusmuodoksi Kroatiassa, sillä niissä yhdistyvät ensiluokkainen ajokokemus, matkustamisen mukavuus sekä vapaus liikkua paikasta toiseen omassa aikataulussasi. Uusien vuokra-autojemme kyydissä ajaminen Kroatiassa on nautinto, ja ilmastoiduissa ajoneuvoissamme matkustaminen ei käy tukalaksi helteiselläkään säällä. Voit edelleen parantaa ajokokemustasi valitsemalla omasi erilaisista lisäpalveluistamme. Tarjoamme mahdollisuuden lisätä vuokra-autoosi esimerkiksi GPS-navigaattorin, jonka avulla voit jättää reittisuunnittelun ja suunnistamisen teknologian huoleksi. Lisäkuljettajan valinta puolestaan antaa mahdolisuuden useamman henkilön vuorotteluun ratin takana, kun taas wifi hotspot tarjoaa viihdykettä takapenkkiläisille. Kun lisäpalvelut on valittu matkasi tarpeita silmällä pitäen ja allasi on laajasta valikoimastamme valittu henkilöauto, farmari, katumaasturi, avoauto tai minibussi, matkasi Splitissä sujuu nautinnollisen huolettomasti. Voit tutustua kaikkiin lisäpalveluihimme sekä kattavaan valikoimaamme vuokra-autoja mobiilissa tai verkossa ja varata oman vuokra-autosi Splitin toimipisteeltä noudettavaksi. Otathan varausta tehdessäsi kuitenkin huomioon, että varaus koskee vain autokategoriaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Pian nautit jo matkastasi Sixtin vuokra-auton kyydissä!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Split
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Split?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Split sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Split.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Split?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 270 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Split
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Split?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Split?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Split

Näytä lisää